juletidernas juletider

Dagarna har gått liksom kompismys, uppesittarkväll, julafton, syskonhäng, familjetid och 25e-bio och har passerat.

Här har vi Olivia, en väldigt fin än.

och en Frida på det, kunde inte bli bättre. Två snussar jag lärt känna på Hollpan. Det var då i fredags det var lite häng med dem innan jag gick in i mer familjehäng.

Det blev i alla fall julafton, som som jag hade längtat efter lite härlig julskinka. Tur att denna är i sitt ässe då vår ätbara målades svart av ugnen. Sjuka på det är att den ändå var den godast julskinka jag ätit, så jag åt upp typ hela dagen efter.

Julafton såg ut som i vanlig ordning, minus mormor och morfar som vi saknade såÅ. Men det var familjen, vilket var lagom exklusivt då det händer en gång i halvåret numera, tillsammans med farfar.

​Efter morgonens tomte-dikt-läsande, glögg, julbord, promenad, kalle, julklappsöppning, risgrynsgröt, så träffade jag Amanda på lite häng obligatorium så vi satt vid vår julgran till sent och pratade, och så fick jag dessa <33 åh så fina de är! <3 Julen är något jag skulle vilja ha dubbelt så mycket utav. Trots att jag började lyssna på julmusik i November känner jag att den för min del inte är tillräckligt uttjatat än. Jag bil höra MER. Jag vill ha mer glöggmys. Jag vill inte att julafton ska vara över. Trots detta är jag är jag ändå ganska glad att 2018 börja lida mot sitt slut. Det har verkligen varit ett år att minnas.

Gillar

Kommentarer