Julmyser i stan och klipper lång page (!) hemma DIY

Vilken perfekt fredag. Morgonen började med att jag avklarade en del plugg, och åkte sedan till stan för att möta upp Gurra som var i full rulle med att köpa julklappar.

Blev någonstans i det hela sjukligt hungrig. Hur gott är det inte att köpa korv i ett stånd är det är lite kyligt ute? På tal om ätstörningar blir det så sjukt för mig nu, hur orimligt detta scenario hade varit förr. Att bara gå och köpa en korv med bröd sådär. Och det känns i detta viktigt för mig att säga till er att vi kan förändra alla våra tankar. Men beroende på vad vi ska överkomma är resan olika lång, och det får den vara. Men det är SÅ SKÖNT att inte bry sig.

När vi var så gott som klara med allt julklappshandlande gick vi till vetekatten, köpte chaite, vaniljbulle och latte. Det var en fin stund.

SEN PÅ DET, nu kommer det; jag klippte mig. KORT. Eller kort men långt. En lång page kan man säga. OMG. SKa visa resultat sen när jag tvättat håret hihi. Kan verkligen rekommendera att sätta snoddar så om man ska klippa och vill kunna kontrollera "formen". Superbra knep. Okej puss nu ska jag göra mig i ordning och sen kommer bilder. NI ÄR BÄST

Gillar

Kommentarer