JULTIPS

JULMYSET, visst får man julstämning när man tittar på julbilder! Här tänkte jag dela inspiration för att skapa julstämningen, för det är jultider TROTS vårt covidår. Alla bilder tagna från Pinterest. Samlar inspiration för ALLT där, så följ mig där.

1. SNÖ
Haha, det kan man bara hoppas på. OM inte annat blir man ju rackarns glad av att titta på bilder med snö. Gud vad det är mysigt.

2. JULBELYSNING.
Att pynta med julbelysning har jag insett är A & O för FINT julpynt. Har börjat köpa någon ljusslinga och funderar på att gå just all in på att ha julslingor på bänkar och fönster.

3. ATT AVANCERA JULMATEN LITE
För visst vill vi äta julmat, men vi kan variera potatis, sill och köttbullar. Nu när vi har färre övriga sociala julsysslor är det perfekt att lägga lite extra krut på att fixa extra speciell julmat som blir som ett pynt i sig, påminner om julen och skapar något nytt. Kolla på dessa 4 historier.

4. GÖR ETT ASCOOLT PEPPARKAKSHUS.
Mysigaste julaktiviteten, och sen kan man stolt titta på sitt pepparkakshus och njuta varje dag.

5. MOVIENIGHT DELUXE
Kolla på dessa, hur mysigt? Väldigt ambitiösa uppsättningar, men lyckas man med det och har en projektor är det ju bara att köra. Just nu ser jag och Gurra faktiskt alla Harry Potter-filmer, sen är ju "Ensam hemma" ett måste.

Gillar