☾★Kom ihåg att allt händer av en anledning ☼☽

Åh nej åh nej åh nej, har bokstavligen suttit och skrivit ett inlägg i 1,5 h som försvann när jag råkade dra in en bild i sökrutan istället för inägget. i 99% av fallen sparas inlägget av sig själv, men ack tydligen inte denna gång. Ser dock saker som positivt och tolkade detta som att mitt inlägg inte var så bra, så ser det som att gudarna vill att jag ska upprätthålla min standard haha.

Men ärligt, detta förde mig in på helt nya tankar och ny vill jag istället skriva om att hantera saker som man tror är "negativt" eller upplever som jobbigt. För detta är något jag tror är en typisk ska att lätt bli IRRIterAD på. Jag tänker att det som inte går vägen är vår övning. Liksom precis som att man i skolan sitter och gör nödvändiga uppgifter och tal som inte "gills" för att sedan skriva provet, eller påbörja sin inlämning, så är det ju samma här. Och oavsett vad man gör är det en process. Något som gör att vi sadlar om var inte onödigt, tvärt om, detta gav ju resultat.

Saker som inte handlar om våra egna prestationer som går "dåligt" kan vara svårare att se för sin vinning, men lika väl ger dessa oss erfarenheter, tankar, och skapar ett underlag för vår framtid. Att prata om att allt händer av en anledning betyder inte bara att någon bestämt att detta ska ske, utan det finns ju faktiskt alltid en anledning till att saker sker. EN naturlig anledning. Liksom att jag gjorde te hade anledning: sugen på te. Det som är givande med detta mindset är att vi även kan applicera detta på saker där vi inte SER anledningen, för den finns där oavsett hur givande den är. Anledningen till att mitt förra inlägg pajja var ju för att jag råkade lägga bilden FEL, men det gav ju desto mer. Dessutom kan man fråga sig VARFÖR jag la bilden fel. Jag var nog inte helt fokuserad och började nog känna att inlägget inte var så kul, vilket då var anledningen. Hänger ni med? Det är väldigt enkelt.

Tänk nu på EN sak ni tycker var jobbigt, eller sett som negativt och titta på grunden. Saker är ofta lättare att förstå om man ser bakgrunden. Även om det rör sig om sjukdom finns det en process som startats som vi kanske vill hämta hem information utifrån. Är det FÖR att någon är gammal är detta också en anledning och då kan man förstå att det är att naturligt utfall. Blir det inte enklare när ni ser grunden? Och vad kan ni lära av detta? Hur kan ni förändra grunden till nästa gång? Vad säger detta dig?

Gillar

Kommentarer