Kom in i mitt kök - godmorgon från min nya Mac

Nej men alltså, nu känner jag att det är bra haha. Igår beslutade jag mig för att kolla på en ny dator. På media mark hade de lite lagerrensning (undra varför :P), vilket jag då självklart frågade om. Tydligen menade dem att det inte gällde Apples produkter, bortsett från några få utvalda. Jag såg denna dator, det är en 12tummare men med relativt stort minne (större än jag hade innan) och rimlig processor till datorns storlek (samma som jag hade innan). Sedan väger datorn 900 gram och jag fick den för 9990:-, HUR bra? Jag säger bara; butiker har kundtorka, köp dessa typer av grejer NU innan Corona är över haha..!

Såhär exakt ser det ut för mig varje morgon och jag tycker liksom det är sjukt att jag sitter här i mitt kök som jag älskar och och för några år sedan var bortom mina fantasier. Även att köpa en ny dator hade jag satt upp på min mållista, and now it's here. Man tycker ju; att det var inte så svårt när man väl köper den, men ärligt fanns det till en anledning till att jag satte upp det som mål för året istället för att gå och köpa den straight away. Med detta sagt vill jag ge en stark påminnelse att KOM IHÅG vad du en gång "önskat"/Satt upp som mål/drömt om - som du har nu. Har du kunnat påverka vad du har nu med hjälp av din vilja, kan du påverka vad som kommer sen.


Min Number one hjärtefråga är att förstå att DU är ledaren av ditt liv. Du äger dina tankar, som är kopplade till dina känslor och ditt agerande. Ditt agerande skapar din väg. Andras agerande existerar men är framdörren låst är det bara till att ta bakdörren. I de flesta fall är inte alla dörrar blockerade. Vägarna är ovänligt många.

Många ifrågasätter denna tanke i fråga om människors bortgång, sjukdomar osv, och jag förstår och känner med er. Vissa saker bara sker. Det mesta gör det. Och det handlar inte om att ändra dessa faktorer, utan att acceptera dem, och kontrollera ditt förhållningssätt. Med det sagt betyder det inte att man inte får bli ledsen. SJÄLVKLART får man bli det. Min morfar exempelvis gick bort, och han kommer vara i evig saknar men också bevaras i ljusa minnen. Jag älskar honom, vi har en nära relation, och även om jag bearbetat detta med tårar, försöker jag nu vrida detta till allt han är tacksam för, hur långt och fint liv han har fått, och att hans kropp behöver vila. Det är detta jag försöker att se istället för att vara arg över att hans sista andetag är taget.


ÄLSAKAR ER <3

Hoppas ni får en fantastisk fredag den 13e, solen lyser ;) <3

Gillar

Kommentarer