kommentarerna under TikTok Videon - låt inte puckons åsikter bli din värdegrund

Som jag skrev kom det en "Hatstorm" kring mina videos på TikTok, och jag ville här först visa vad det är för kommentarer. Och hur FEL och illa gjort det än är av dem som skrivit dessa saker, så vill jag nu verkligen lyfta ett finger för att vi ALDRG kan ändra dessa puckon.


Mycket av vår ångest, rädsla, och vårt jobbiga mående, handlar om hur andra ska bete sig eller hantera något. Hur en medarbetare ska svara, vad någon ska tycka, eller säga om dig. Rädsla för att vara fel eller uppleva att egot blir krängt. Man har ju många gånger hört, "men skit i det, igen bryr sig om hur du ser ut när du gymmar" exempelvis, och JA ABSOLUT, i många fall nojar vi helt utan att någon ens reflekterat över saken.

Men om vi bara kan må bra i tanken att "nej ingen bryr sig", blir det extremt tufft när man märker att OJ, folk har en åsikt, folk tycker att jag är.... För som sagt kommer det alltid att finnas några knäppisar som vi riskerar stöta på, och BARA FÖR ATT DESSA SÄGER ELLER TYCKER NÅGOT, betyder det INTE att det är så.

Detta var helt klart mitt OPTIMALA läge för att komma till insikt om hur mycket jag jobbat md att inte bry mig om vad andra tycker. (Och då menar jag om mig inom dessa typer av åsikter, klart jag månar om att folk ska må bra.)

Liksom jag vet inte vad mer jag ska säga, för jag vill att slutsatsen ska vara att det INTE är den (jag i detta läge) som får skiten som det är fel på, utan den som ger skiten. Det är den som beter sig illa, som har saker att jobba på. Liksom det är inte mitt problem att någon stör sig på att jag har lite bening bröstkorg, jag bokstavligen SKITER I, och varför skulle jag då bry mig om detta nu för att dessa lyfter saken.


LÅT INTE PUCKONS ÅSIKTER BLI DIN VÄRDEGRUND.

  • MINDSETS

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Fasiken vad vidriga kommentarer. Trodde vi hade kommit längre än så. Glad att du kommit en bra bit på din resa Greta så att detta inte krossar dig totalt men magen vrider sig ut och in att du fått denna hatstorm!!<3
nouw.com/corneliakarlsson
greta
greta,
Ja så hiiiiimla sjukt, tack fina du <3
nouw.com/greta
kristinajuliette
kristinajuliette,
greta
greta,
WORD haha!!! <3
nouw.com/greta