Kommer jag sluta modella för att gå gått ur min agentur?

GOD MORGON ÄLSKLINGAR! Jag har senaste dagarna suttit och gjort om en hel del på bloggen, så jag vill ursäkta då det säkert lär vara förvirrande att det ser annorlunda ut VARJE gång ni kikar in, men skyller lite på portalen då det inte ser lika dant ut när jag ligger i skaparläget som resultatet visar. Typsnitt uppdateras inte osv, men snaaart är det klart.

Hur som bytte jag banner och dylikt och hittade dessa bilder jag plåtade för Institute Magazine förut. Tycker dem är väldigt fina måste jag säga <3 Jag tror jag ska skapa en egen sida här på bloggen för ett portfolio, hade inte det varit kul? Som ni vet har jag gått ur min agentur, och ja vad betyder det? Jo att jag gått ur min agentur. Kommer jag sluta modella för det? No one knows. Man kan nästan säga att det inte är kopplat till frågan, då de flesta av mina förfrågningar har kommit till mig. Om jag kommer fortsätta får vi se. Jag tror ärligt talat att mer "jag" kommer fortsätta göra plåtningar.

Jag kan verkligen få som en framtida bild (detta som jag kallar att vara synsk) där jag ser saker som kommer att ske, och då vad jag nu behöver göra. Jag förstår, jätteflummigt nu i denna kontext - men vi gör så att jag skriver ett inlägg om detta som kommer idag; varför ADHDn gör att jag är "synsk".

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Din header och dessa bilder är verkligen så coola!!
nouw.com/ineees
greta
greta,
MEN TACK INES! DU är bäääst <3
nouw.com/greta
Ellendelin
Ellendelin ,
Du har verkligen fått till en så bra design!!!! Älskar headern!!!
nouw.com/ellendelin
greta
greta,
Åhhhh vaaad glad jag blir!!" TACK TACK TACL <3
nouw.com/greta
holisticbeautycorner
holisticbeautycorner,
greta
greta,
Men tack snälllla du <3
nouw.com/greta