Kompisträning och middagsmys

TJA!


Som ni vet har vi/jag en veckas utmaning, och det är att träna på gymmet VARJE dag. dag 2/7 avklarad hehe. Gudars, har har inte varit med om liknande på länge, men jag gick på spinning igår med Sandra, och taggad som jag var MAXADE jag. Jag är ju en sådan spinningnörd som har sitt egna pulsband och snittade över 55 minuter på en puls på 174 -87% av min maxpuls, och kom som högst upp i 191 vilket är 96% av min maxpuls och detta känns nu i HELA kroppen. Har nog ALDRIG kommit upp i så hög andel av min maxpuls förut.

Efter passet var jag lätt illamående, jag och Sandra köpte take away och myste hos mig med vin och efterföljande te, såg Paradise hotell och jag somnade i soffan. Jag var HELT död, fast på ett skönt sätt. Nu trodde jag sedan jag jag skulle sova som en prinsessa i natt, men jag har vaknat typ 5 gånger, om inte mer. Jag tror tusan min kropp haft mycket att jobba med i natt. Morgonens kaffe ihoppad mina myskläder kunde inte smaka bättre, och man kan säga att jag känner i varenda cell av kroppen detta pass.

Fokuset med denna utmaning är att KOMMA till gymmet, och idag kommer det ärmed bli ett definitivt mer återhämtande pass, kanske med fokus på strech, men dit ska jag - sen är det pizzakväll med Slash.ten som gäller.

Gillar

Kommentarer