Konsten att carpa

är vad jag har utövat idag. Lyssna och lär:

Jag inledde dagen med att strövandes ta mig till dagens casting, Cluel magazine, var den för. Gick fint. Vi tog lite foton med olika uttryck, och jag lämnade mitt setcard. I väntan intog jag orden i min bok.

Castingen hade äran att ligga precis bredvid L'as Falafel och jag lyckades därefter flörta till mig en provsmakning. Här pratar vi falafelhimlen. Återkommer med mer noggrann recension när jag ätit en hel.

Efter castingen ville jag vara kulturell. Jag tog mig till Maison de Victor Hugo. För er som inte vet vem Victor Hugo är, skall jag hjälpa er på traven: Ringaren i Notre dame, Exakt, han är spaparen av den kända skräckromanen.

Fint var huset hans. Inte undra på att man blir kreativ i en sådan miljö.

Sen då? Jo, jag spatserade vidare och fann något som såg ut att vara ett riktigt hak. Hank Vegan burger. Jag gick in dit, bad om Wifi, och sa till Tilde att hon minsann fick komma och avnjuta en burgare med mig. Och ni: detta place är värt mer fokus än en andel i ett "carpainlägg". Utförligt prat med bilder kommer.

Lagom mätta fortsatte vi dagen med Picasso! Jag älskar Picassos konst. Vill då förhöja mig själv relativt mycket och säga jag känner igen mig i hans målningar.

Klockan varhela 90 minuter efter tre, och det kändes av. Lösning -kaffe på Svenska institutet. Fin människa här.

Nu kan man tro att en dag innehållit nog med händelser, men för att maximera njutningen i Paris åkte vi till Eiffeltornet, för titta som det ser ut. Historiskt och magiskt på samma gång.

​Godnatt 

Gillar