Kul saker som händer nu

Oj satan, jag är nyvaken och har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt liv känns det som. Jag har sovit 6 h/natt för många nätter nu, så jag tror det är det och ska nog försöka smälla in lite fler timmar inatt. Men jag gillar verkligen både att vara uppe på kvällen, och gå upp tidigt, vilket verkar vara en ekvation som inte går ihop. För trots att jag varit ute och tagit frisk luft, och nu dricker kaffe riskerar jag varje blinkning att somna haha.

Jag känner mig i alla fall väldigt inspirera och tänkte lyfta lite av vad som händer nu:

★ Har jobbat en del på att nischa och designa om mitt nyhetsbrev
Vill skriva så mycket om det kommande innehållet, men kommer innehålla punkter som
- Meditation
- Metafysik
- Att öppna upp sitt spirituella jag
- Stress
- Universala medvetandet
- Alternativa verkligheter
- Näring
- Aliens
- Enerig
OCH MYCKET MER!

Det kommer blir, kom till brevet och prenumerera HÄR.

★ Hade igår ett möte med min utbildning fokuserat på hur man bygger upp sin hälsocoach-verksamhet och detta är en punkt där jag ska omvandla kunskap till jobb, och där har jag lite olika alternativ på vägar att ta.

★ Som jag skrev igår ska jag skaffa tandställning på underkäken, i form av invisalign hos Matilda Alvin som är GRYM! När jag ska göra sånna förändringar med "nya metorder" vill jag verkligen känna att personen i fråga har koll och Matilda känns väldigt duktig!

★ Sedan så ska jag göra massa kul saker som att ikväll Picknicka med Josephine, fira på fredag och söndag min hälsocoach-examen, äta middagar och ta fikor med vänner, träna nu om två timmar, förmodligen gå och handla ägg och banan så fort jag publicerat detta för att göra scrambled eggs som Rebecca på Purenesss tipsade om, och vad jag vill säga är att det är viktigt att lägga in dessa små saker som lyfter vardagen.

Igår kväll spelade jag tennis, och sedan badade jag. Och det GER ENERGI. Man skapar energi. Funderar även hur jag ska göra med Spanien där vi brukar hänga på sommaren.


Vad händer i ditt liv nu? Vad ser du fram emot? Vad ska du skapa?

Gillar