Kvällsmyset

Innehåller affiliate-länkar

GODERMORGON.

Nu sitter jag och dricker morgonkaffet, det är tända ljus och snart ska jag till psykiatrin för att skriva ut ny medicin. Sedan bär det hem tillbaka för frukost, fixa och sedan ska jag plugga i stan, innan jag ska träffa Amanda och fika. SÅ MYSIGT. Detta är också första så kallade lediga dagen på ett tag, och jobbet fortsätter fredag och lördag, men faaan vad skönt det är att bara kunna go with the flow även om shit got to be done.

Jag har pratat väldigt mycket om mina mornar på bloggen, men kvällen, den kan också vara attans mysig, och med all rätt. Såhär ser det ut för mig ganska många kvällar. Efter middagen kokar jag te, kanske ställer fram lite kakaodadlar eller dylikt och myser i soffan med tända ljus. Många gånger är detta mitt läge för meditation, för att sedan kunna somna på bästa sätt.

Egentligen har jag en hang up på att sova med öronproppar. Jag tycker inte alls det är lika skönt i öronen, men är så van att somna EFTER jag stoppat in dem, men vill som sagt i oavsett läge inte ha några faktorer för att klara något. Detta är vad som skapar "jag MÅSTE ha dessa öronproppar, annars kan jag inte sova". Nu har jag sovit ca 3 nätter i rad utan. SÅ skönt!

Adlinks till matta och liknande puff jag har. (min heter Pisa)

  • LIVET

Gillar

Kommentarer