Lång livslängd, fredag & slash ten night

GODMORGON! Sitter lite halvrisig i mjukisar, tofflor med en kopp kaffe och mornar nig efter gårdagskvällen. Gårdagen i sig var extremt fyllig och innefattade så många platser att igår morse mer känns som 3 dagar sedan, och detta mina vänner, har jag insett är nyckeln till ett långt liv. Att göra mycket och fyllas med många intryck. Jag tror generellt att vårt livs längd är en uppfattning, nästan en illusion, och att vad vi fyller tiden med är det som avgör längden. Tänk dessutom bara på hur fort 8 timmar går när man sover. Låter som en cliché, men hur speciellt är det inte egentligen.


Hur som, om vi då hoppar till gårdagen.
Efter en förmiddag lite out and about så drog jag till jobbet, dvs iDeal i MOS i detta fall. Mitt första jobbpass på ett tag, och det var ju så skönt att vara tillbaka. Här har faktiskt dagen redan tagit slut, klockan är 21 och jag kör en stängning, springer in på toaletten för att fixa mig och gör mig redo för att spendera lite tid med Slash.ten på Mr. French.

Här har faktiskt dagen redan tagit slut, klockan är 21 och jag kör en stängning, springer in på toaletten för att fixa mig och gör mig redo för att spendera lite tid med Slash.ten på Mr. French.

Wow, detta är något jag verkligen uppskattar med Slash.ten. Allt de styr upp, alla gemensamma kvällar. HAHA kolla på fina skylten de dessutom hängde upp. Där sitter man och gapar minsann.

Antalet foton på andra är till antalet inte jättemånga. Och här har vi anledningen. Semipigga på att vara med.

Ja som jag sa.

Tror dem att de är kändisar eller.? Vad tror ni? ;)

Även ikväll väntar en redig "nu åker vi historia", men har också mycket där innan. Men planen där att först vid kl 18.00 gå på folkets hus, sedan gå på Ciccio's med gänget som jobbar i iDeal-butikerna och sedan tror jag det är spy bar som gäller.!

Hur ser er helg ut??

Gillar

Kommentarer