LAW OF ATTRACTION

GODMORGON <3

Alltså jag ÄR SÅ TAGGAD, inte på något speciellt utan på livet, på att växa, på att utvecklas. Jag har ju pratat om omvandlingen som skett, och på något sätt fortfarande håller på att ske, och det känns så mycket som att saker händer; för att jag är redo för det. Vi får hela tiden miljoner läxor att lära, och när vi lärt oss dem kommer en desto större utmaning, och vi fortsätter att växa. Tillslut genererar utmaningarna precis det man drömt om. Vi måste bara klara av platåerna innan.

Många som pratar om Law of attraction tror jag missförstått innebörden lite. I min värd handlar det inte om att sitta still och säga att din dröm är att vara i NYC. Om vi trappar upp detta i liknelser så ha ni få se;

1. Du vill ha skeden på bordet, lyfter armen och tar skeden på bordet
2. Du vill känna dig mer trimmad, börjar planerna in fler gymbesök, slutar äta bullar och blir mer trimmad
3. Du vill åka till NYC, tar fler arbetspass, lägger undan mer pengar, börjar kolla flygbiljetter och hotell, bokar, och åker till NYC.

Det är liksom alltid så att vill man något måste man göra något. Även att plocka upp skeden är en prestation, men en liten sådan. Vill man något riktigt stark kommer det man "måste" göra int kännas som en lika stor utmaning. Att attrahera är i min värld att påverka sig själv om och givningen till en viss typ av beslut. Saker och ting har i regel ett pris, och vi måste alltid lägga priset i vågskålen när för att se att det för oss inte väger tyngre än upplevelsen. I många fall tycker folk att priset väger tyngre, dvs, det är ovärt, och då VILL vi hellre eventuellt äta en bulle på lunchen och ha en chill livsstil än att ha ett Sixpack, och å blir detta vår law of attraction.

Ska vi prata mer om detta?

I mitt fall ligger mycket av denna LOA för tillfället i bloggen. Jag har gett mig FAN på att klättra på denna NOUW-topplista, och jag VET att nu när jag bloggar varje dag och faktiskt lägger kanske 1-2 h på det, har jag börjat klättra. När jag satte intentionen låg jag på plats 53, ca en månad sedan, nu är jag på plats 37. Bästa hittills. Jag tycker helt enkelt att det är värt det och gör jobbet.

PUSS

Gillar