LEV DET LIV DU VILL LEVA

Rubriken kommer alltid i versaler, men denna är också skriven i versaler. Tryckte ner shift, hårt, när jag skrev den, för det ÄR något att tänka på.

Rakt på:
Vad är grejen med att veta att man vill köpa en viss produkt i en viss färg, men sedan knappt kunna göra valet om man INTE får det bekräftat.

DU vill ha ena produkten, din kompis vill ha andra - det ÄR så enkelt.
DU passar i en färg, din kompis i andra. Att du säger "vad tycker du?" - och möts av "jag tycker nr 2 är snyggast", och du egentligen känner "aha men jag tycker ju nr 1 är snyggast...", JA men DU ska ha nr 1 och den andra ska ha nr 2. DET ÄR ENKELT.

Vi förknippar de vi själv passar i som snyggt, så ok, din kompis och du kanske är snygga i olika tröjor? HOW'S THAT?

VÅGA lyssna på din inre röst. Att söka medhåll KONSTANT kring små saker, förmedlar bara för din hjärna att andras åsikter är viktigare än dina, och liksom de är inte ens berörda av frågan.

Jag skulle vilja ger er en läxa, för jag VET och har förstått att det finns ett gäng nu som faktiskt läser dessa texter och tar till sig så jäkla mycket av dem så det är:

Fråga inte andra om små beslut, du kommer börja lära sin hjärna att du är smart, att det inte spelar någon roll vad någon annan hade gjort och att du klarar att hantera större saker själv. Du kommer öka din självkänsla som är lite a och o för att må bra och lyckas inom det man vill.


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229