Lever på savannen

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon <3 jag sitter här enligt min morgons standard iklädd mjukisar, med tända ljus, nyhetsmorgon i bakgrunden och sörplar kaffe, mys. Hur brukar ni börja morgonen?

Vad som skiljer sig är dock min kropp, den är så körd haha. Min kompis Sandra har dragit med mig på ett och annat pass som inkluderar en hel del styrka, älskar det, då jag bara brukar köra styrka på gymmet annars. På ett pass komme man liksom inte undan på de sista repsen, och i söndags körde vi bodypump. Jag maxade vikterna och la mig helt mosig på soffan på kvällen när jag hade mitt kvällsfika hos mig. Igår, dvs dagen efter skulle jag och Sandra köra en kort spinningklass, men något hade blivit tokigt, läraren kom inte och jag slutade upp på bandet, och körde milen. Jag bokstavligen vacklade av bandet och när jag kom hem var jag lagom nöjd, men kom också till insikt att jag var så död att dagens energi var så gott som förbrukad. Man brukar ju känna att man stillat sina "myror i brallan" men igår alltså, jag orkade knappt duscha haha. Nu känns det sådär lagom mycket i hela kroppen, men på ett så skönt sett och jag ser verkligen fram emot att bara carpa runt, göra mig snygg, och inte träna haha.

Men vad jag verkligen vill säga med detta är att
denna "köra järnet -vibe" så SÅ BRA. Man lär sig att maxa allt, man övar på viljestyrkan, att inte ge upp, att köra fast man vill ge upp. Extremt bra övningar för hjärnan för att nå dina drömmar och mål. Det handlar om att styra om, inte hela tiden ta genvägar, vara lat, och dessutom skapa endorfiner och jämt dopamin som styr fokus, inlärning osv.

SEDAN har vi HÄR 2 stycken av bilderna jag tog med Lina som snart är färdig stylist! HÄR har vi även hennes stylistinsta. Hon har alltså designat denna jacka som är så galet snygg, MERA bilder kommer! Jag blir bokstavligen chockad, vem kan bara designa en svinsnygg jacka från ingenstans? SÅ jävla grym!!

Och kjolen, från BikBok och finnes HÄR. I know den är helt sjuk! Jag har storlek S. Psst. Finns även i beige.

Gillar