Life Januari 2015 - Maj 2015

Det nya året var kommet, vilket medförde en väldig entusiasm. Raw food bollar i all ära, men varför inte göra de ultimata med en dash Aloe Vera, tänkte jag och Helena, - så var bollrullandet igång och smakprovningen likaså.

Aloe vera balls came to be the new thing for the year, made by me and Helena.

Jag jobbade lite hemma och gjorde bland annat detta jobb för Tingest.

Worked this shoot for Tingest.

Till de sina kvällarna, in på småtimmarna, fortsatte jag utöva mitt målande. Jag vill låta bilden tala för sig själv, men tydlig talan, det har den.

During the nights, I kept on drinking thé and doing my paintings.

Jag plåtade under våren även lite med Ellen Simone, vilket dessa bilder kom att bli ett resultat av. Jag älskade denna plåtning, fick riktigt bra feeling. Vi började mot kvällen till och avlutade närmare midnatt. Dagen efter stod nya äventyr kallade; Paris, på schemat.

I had an amazing shoot together with talented Ellen Simone, wich this pictures came to be a result of.

Morgonen därpå, efter plåtningen med Ellen, stod Paris på schemat. I Paris blev det lite plåtande, lite kompishäng, lite party och lite kulturella visiter. Det var en väldigt fin period där jag fördjupade flera betydelsefulla vänskaper.

Just the moring after shooting with Ellen, I went to visit Paris for an on stay. Really nice combo of hanging with friends, develop my modeling career and get to know Paris a little bit better.

Våren tittade fram på riktigt. Mina funderingar om framtiden började gro liksom naturen när den berörs av sitt första solljus. Det köldskyddand snötäcket behövdes inte längre nu när blommor av samma art fått se skenet av solen och kunde näras. Filosofiskt, men så otroligt sant. Jag började njuta av våren och jag tog mig tiden att till långa promenader fundera på hur livet bör prioriteras. Vad väntade när naturen blottade sina sanna färger utan att bli förvarade av ett kalt täcke av snö?

What could happened around the corner the sunshine made the icey snow melt away?

Detta kommer jag nu till att avsluta med en fin familjemiddag. Älskade, bästa familj.

Beloved family. Those dinnes, those talkes, those people.

Gillar