Ligger och solar med mina små bröst

När jag var tonåring var mitt absolut störta komplex att jag hade små bröst. Jag var HELT platt väldigt länge och köpte en 65AA till att vara min första BH. Jag minns hur en kompis sa: ”känns det inte konstigt att ha bh när det inte finns något där innanför?”. Oj, den kommentarens satte sig. Jag och en annan kompis gjorde allt för att få större bröst, och jag kunde trycka in fyra stycken inlägg i bh-n för att bygga något utan typ av hylla. Detta är ett komplex som tagit mig ett tag att komma över, som jag nu faktiskt är 100% obrydd om, för att jag jobbat på det, jobbat på att älska mig själv för den jag är.
Nyligen fick jag hem tröjan ni ser i videon från chiquelle - magiskt fin och en sådan som man vill ha utan BH. Lägger alltså upp denna video och får kommentaren ni ser: ”varför har du små bröst”. Att gå från att förut ha haft 4 stycken extrapuffar i bh-n, till att nu köra helt utan är något jag för några år sedan trodde jag aldrig skulle kunna. Nu råkar jag vara ganska stark och obrydd om detta, men vet att det finns miljoner tjejer där ute som skulle googlat ”bröstförstoring pris” av en kommentar som denna. Det är inte ok att kommentera sånt. Så jävla dumt.
Hur som helst är jag i övrigt överlycklig över solen, stora delar av livet och vem jag är. Hopps ni också kan vara det. Love u

Gillar