Lina på Greta & Gurras retreat

Hola que tal?! wopwop, Lina gästar bloggen här. Vilken ära hörniii!
Jag är då polare med Gretiis, vi blev kompisar för ungefär 3 år sen, genom slashten(vårt arbete). Vette tusan exakt vad som hände, men det jag vet är att det gick ruskigt snabbt vi blev bästa polare på en dag. Nu jobbar jag kvar där och assisterar stylister. Kort och gott om mig, älskar hundar(har två), mode, naturen, familj och vänner.

Efter en personlig tuff tid nu här senaste månaden så hojtade Greta och Gurrepojken ner mig till Marbella. Fy tusan vilket bra val det var, marbella inledde med enorma mängder av regn. Men bara lukten, annan kultur och människor betydde så mycket mer än regnet för mig. Jag ska inte vara här så länge, jag far hemåt redan på söndag. Solen försöker jag dra fram genom molnen, direkt när det blir lite soligt så hoppar jag ut i solstolarna här nere vid poolen. Det finns tre olika pooler här, men jag har fastnat för en som ligger vid poolbaren/restaurangen.

Greta och Gurra guidade mig runt vid hamnen nere vid Puerto Banos. Det hörni, ojoj så fint men känslan sa allt, lukten från havet och lukten från den tropiska värmen. Ni vet den där texten som strosar runt på sociala medier om själva känslan man får när man stiger av flygplanet och möts av värmen och luften av ett tropiskt land. Nu kanske jag filosoferar mig iväg här, men hoppas ni hajar grejen. Jag uppskattade det och lade märke till det eftersom att min längtan efter just det har varit så enorm.

Jag kände tydligt första dagarna här (det är min tredje dag idag) att hela semester känslan kom direkt. ni vet när allt det man har hemma bara släpper och ens sinnet går in i någon sorts avslappning. Fantastiskt!

Två dagar har vi kört vårt egna race och agerat kockar, så resterande två dagar nu ska vi köra på restaurang. vilket jag ser framemot jättemycket för både Greta och Gurra har varit så exalterade om en resturang som har ostron(jag ääälskar ostron), plus en annan restaurang som har världens godaste burgare enligt Greta.

Greta och Gurriis har varit i full gång med plugg och jobb de senaste dagarna, så jag har ju som sagt njutit av solen. I onsdags fick jag äntligen se en del av Greta och Gurras hike promenad, jag har bara fått se bilder och videosar och hört ljudfiler från paret. Nu fick jag se en del av hike promenaden med egna ögon. Vilket var heeeelt sjukt magiskt, efter ett tag på hiken så hörde man inte längre bilar eller stadens ljud. Det var en tystnad med naturen, man hörde vinden och alla djur. Otroligt många vackra färger och det bästa på hela promenaden getterna, fy tusan vad söta. Man dog lite i hjärtat, det var förmodligen små getterbarn(vettetusan vad det heter?) som måste ha varit bara någon enstaka dag/dagar.

Idag ska vi ut på ännu mer upptäcksfärd, paret ska ta mig till strandpromenaden in till Marbella, därifrån ska vi hoppa lite mellan olika ställen att ta ett glas på och sedan avsluta med restaurangen med de otroligt goda ostronen. Jag är sjukt taggad på denna dag helt enkelt. Jag uppskattar verkligen Greta och Gurra sjuk mycket, att de tar sin tid när jag är här, och att dem har bjudit hit mig. Jag är så otroligt glad för att de är världens finaste människor!
Jag tror nog inte hur mycket ni förstår detta par har varit en stor inverkan på hur jag har kopplat bort allt det jobbiga som hänt under den senaste månaden och att få njuta av livet här. Det har varit en sådan skön feeling mellan oss tre här, man har kunnat ha sin egna tid och samtidigt som vi har umgåtts mycket tillsammans också och pratat väldigt mycket om allt eller ingenting. Riktiga power människor är ni Greta och Gurra! <3

Nu tackar jag för mig, det var otroligt roligt att få skriva ett besöksinlägg här. Ha det så fint allihopa :)
PUSS OCH KRAM SKUMBANAN!!!

Here is my instagram: @linaeriiksson om ni vill se vad jag är för typ och vad jag gör i mitt liv. Det är för det mesta natur och stylist jobb :)

Gillar

Kommentarer