LOA - Vad har du idag som du inte hade för 2 år sedan men ville ha?

Som enligt rubriken lyder vill jag prata om vad som i detta inlägg, blir i mitt fall, vad jag har idag som jag inte hade för 2 år sedan. Att se vad vi faktiskt har åstadkommit, eller vad som har hänt, är ett sätt att uppleva kraften av attraktionslagen, samtidigt som det hjälper oss att bli tacksamma och på nytt skapa det vi vill ha.

För mig blev detta extra tydligt när jag för några dagar sedan skrollade tillbaka i mitt story-arkiv på instagram, och insåg i detta hur jag då var på en helt annan plats. Det jag dock vill lyfta fram nu är var jag då VILLE ha/skulle hända, som jag inte då hade, men som jag idag har. Varsågoda, här ska ni få känna lite på kraften av attraktionslagen.

Nu när jag tagit ut mitt läge för 2 år sedan har jag tagit 2 år +- några månader. TÄnker generellt 2018.

2018 hade jag som mål att:
✩ Fixa tänderna pga min trångställda underkäke
✩ Bli vältränad och duktig på löpning
✩ Ha en pojkvän
✩ Bli fri i mitt ätande
✩ Flytta hemifrån på riktigt
✩ Sluta jobba i butik och bli mer business

Och ja, allt detta har hänt. Kolla här:

2018 vs 2020

✩ Fixa tänderna pga min trångställda underkäke
Okej denna bild är från precis innan jag började med invisalign men så såg det ju ut 2018 också. Höger bild är nu. OM ca 5 veckor är det klart omg.

✩ Bli vältränad och duktig på löpning
Ja ni ser ju skillnaden. Hittade tyvärr inte exakt samma distans, men 2018 var jag stolt över 4 km på 22 min, och 2020 är jag nöjd med 3,5 km på 14.49 min. Jag tror vi alla förstår att det hade krävts mindre än 7 minuter att springa de sista 500 m på höger bild.

✩ Ha en pojkvän
Haha, tycker det är lite kul att jag till och med skrev "Where are you bo" på bilden. Ja, nu har jag Gustav <3

✩ Bli fri i mitt ätande
Åt alltid någon yoghurt-keso-jordnötssmörs-hallon-kako-blandning. Var så fäst vid det. Det var liksom lyckan i min tillvaro och jag prioriterade det högre än att ibland träffa folk. Trodde jag aldrig skulle kunna sluta denna rutin. Ville inte äta mig mätt till middag för att sedan kunna äta detta. Hur sjukt. Nu lever jag för livet och uppskattar lite vad som.

✩ Flytta hemifrån på riktigt
Ja på vinster bild sitter jag i mitt barndomshus, och numera bor jag i höga bilden. Det är en stor förändring.

✩ Sluta jobba i butik och bli mer business
Ja då jobbade jag på Hollister, bakis.. Nu försöker jag åtminstone satsa. Jag har startat ett eget företag, arrangerat så jag kan jobba hemifrån, utbildar mig, jobbar på fik och går på möten.

Även om man hela tiden vill framåt är det viktigt att minnas hur långt vi har kommit, och vara tacksamma för det. Livet är i konstant förändring, allt är en process. Det kommer, så länge du vill!

Kan inte ni som läger kommentera vad som hänt som du inte hade 2018, men som du ville ha/skulle ske?


PUSS

Gillar