LOA BERG VÅGOR NI VET - julklappar

Hej bloggen och ni som läser, jag mår sååå bra och är såååå glad. Sitter med så mycket inspiration och bra tankar!


Igår var det Julafton och som för många andra var det en del julklappar involverat, och det är ett så klassiskt sammanhang där ett barn kan skriva ner dina största önskningar på en lapp, vara snälla och sedan få dessa i uppfyllelse. Lite som det funkar i verkligheten. Skapa ett värde för en annan för att få tillbaka.

Hur som helst vet ni hur jag pratat om berg som in symbol, och vågor. Att bergen visar på hur vår kamp leder oss mot toppen och vågor hela tiden ger oss möjligheter att flyta fram i land.

Utan att ha skrivit det på en önskelista, har jag upplevt ett stort behov av att komma till ett berg och liknande miljöer. Jag har tänkt så jäkla mycket på dessa bergstoppar och vackra landskap som bara dessa på hål visar på hur varje uppförsbacke skapar det vackraste av världar. Och desto mer man kämpar uppåt, desto vackrare blir vyn nedåt. Man får ett mer och mer översiktligt perspektiv. Ah ni ser ju, liknelserna är oändligt många.

Hur som fick jag två stycken helt sjuka julklappar utifrån detta; dels att åka till Ottsjö med familjen och vandra, och dels att jag och pappa ska åka till Tromsø vilket är så galet långt norr ut att solen är uppe dygnet runt där på sommaren, wow det ska bli SÅ COOLT.

Under mitt 2018 var jag ledsen, stressad, ångestfylld och mådde skit, och allt jag ville var att sätta mig på en bergstopp helt ensam. Jag kände mig så kvävd av livet. Nu ska jag göra det. Först är det mitten av Juni det bär till Tromsø och sedan slutet av Juli vi ska till Ottsjö. Däremellan, före eller efter är det Spanien. Vi får se upplägg, men det är vågor och berg som gäller för min del.

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Blev så glad av att läsa det här! <3
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
Men åh, tacl för att du skriver detta <3
nouw.com/greta