LOA, hasselnötssmör och Ronja på Pom

M m M ! Gårdagen alltså. Vaknade en timme för sent, förstår inte hur jag tänkte när jag slog på alarmet, och skriver lite panikartat Roll Ronja som skulle varit morgonens häng. Law of attraction nog så hade hon också försovit sig. Vad som skulle varit en frukostdejt på Pom och Flora på Odengatan 9.30 blev en frukostdejt på Bodegatan 10.30. Funkade ju det med. OM man ska uppskatta på en skala 1-10 hur goda dessa ser ut kan jag säga att jag var ca lika svainhungrig.

Jag beställde i allla fall en matchabowl, som var ny sedan gårdagen (förrgår nu :P) med ungsbakat päron och det bästa av ALLT hasselnötssmör! MY god fifan vad gott det är. Man får liksom nutellaviben.

Här har vi i alla fall Ronja som jag känt ganska länge men blivit väldigt nära på sista tiden och är numera utsedd till min law of attraction-kompis. Vi har gjort måltavlor som vi följer upp. Just nu är jag inne på en måltavla som heter "23". Jag gjorde den just innan jag ny fyllde 23 och den ska då spegla mitt 23e år. När man gör en måltavla tror jag det är viktigt att sätta ett tidsdatum så man i huvudet kan tänka ungefär när man ser det komma. En vacker dag kanske jag vågar dela min tavla, men jag är inte där riktigt än. Man målar ju upp sig själv som livets hjälte och det är OKEJ, men jag tror det räcker med att Ronja som long tar del av den. Det är ett stort steg nog.

Som ni ser vad detta en mycket bra start på dagen. Äta frukostute är TYP det bästa jag vet. Dagen KAN INTE bli ANNAT än bra efter en sådan start! Nu behöver jag bara tips på nya ställen. Gast, Kaffeverket, Pom, Mahalo, Snickis känner jag mig rätt hemma på. Någon som vet något nytt??


Gillar

Kommentarer