Lördagen - tips på partyspel

Igår lördag inleddes förmiddagen med ett besök på Ulriskdals slottsträdgård med min mamma. Har ni varit där?Här hittade jag i alla fall en blomhörna med vackraste av fäger. Wow. Ska ha som hemskärm haha.

Ganska snart tyckte vi att det var dags för lunch, och i kön till maten passerade jag dessa och var tvungen att ta en bild, hur vackra tårtor. Fun fact är att jag faktiskt jobbat på detta fik när jag var typ 16/17 tror jag. Gjorde aldrig några tårtor dock, hängde mer i disken haha.

Maten var inte så pjåkig den heller, grytan var fantastisk. Älskar även detta brödet, och det har jag faktisk å andra sidan varit med och bakat, på den tiden jag jobbade där.

Jag hängde med min mor hem, fikade och tog hem till mig ett par kära gamla skor.

Kvällens bestyr skulle äga rum på Blecks. Så vid 18 var jag på g dit.

Väldigt trevligt ställe med skön infravärme som gör det lätt att sitta ute!

Där mötte jag Astra innan övriga gänget kom! Astra har fyllt 24 sedan ett tag tillbaka och nu äntligen kunde vi samlas kring detta!

Vi spelade ett sjukt kul spel som heter "dömd", där man läser upp ett påestående, och sedan pekar alla på den som man är dömmande nog tro är på detta vis. Jag fick ex: "vem bjuder mest på sig själv?" hihi tackar! Man kan ju lätt använde detta som en drick-lek, eller bara för att lära känna varandra.

En mycket bra lördag med andra ord.

Gillar

Kommentarer