Lördagen i bilder

Jag lever igen, nästan! Blev sjuk för 12 dagar sedan idag (ej covid), och symtomen är fortfarande inte helt borta, men i helgen bestämde jag mig för att leva ändå. Leva litegrann. Lämna lägenheten och kvarteren runt. Fy tusan vad bra man mår av att vara iväg. Av att leva. Av att bara hitta på grejer och leva ute i luften. Att tillägna ett helt blogginlägg denna lördag kanske låter lite överdrivet, men otroligt nog var det var en stor dag för mig efter 10 dagar hemma. Som julafton! En happening, trots att det är en vanlig lördag.

Så, dagen började som den brukar. I köket med kaffe och dator.

Vid 10 gled vi in mot stan. Gurra övningskör, och både jag och mamma är handledare till honom, och denna gång valde vi att åka alla tre. Dock använde vi mer Gurras övningskörning som transportmedel.

Vi kom in till stan och gled runt innan vi parkerade och strosade ned mot Strandvägen i förmiddagssolen.

Jag vet inte vem av mig, Gurra och mamma, som uppskattar att fika mest. Av naturliga skäl valde vi därför att inleda dagen med en liten fika.

Älskar min människa.

Sedan har vi även en gemensam favoritbutik. Älskar älskar Svenskt tenn. Köpte en lite hemlis där. Hint hint alla hjärtans dag snart.

Därefter åkte vi vid klockan 13 och åt en burgare. Slurp, den var svingod. Jag tog Guldburgaren, på Phils.

Vid klockan 14.30 hade jag och Gurra sedan bokat in oss på tekniska museet. Hur trevligt? Det var mycket tema Mars, väldigt häftigt.

Sedan, började vi avsluta dagen i stan, promenerade längs Djurgården och åkte hem för att ha en middag med mamma, pappa, farfar, och inte minst min bror Ludde som vi hämtade på flygplatsen efter sin termin i Schweiz.

Hoppas ni har haft en fin helg och mår bra. PUSS

Gillar