love is an infinite victory

Seriöst, jag klarar nästan inte av det här. Nu har jag under två dagar av firande bokstavligen badat i kärlek. Utöver den egenkomponerade låten, fick jag av Amanda bildens innehåll. Seriöst. Ärligt. Hur kan jag ens beskriva min glädje?

Varje gå jag dricker yogi eller pukka-te, så tror jag liksom att jag kan stanna upp tiden och är tvungen att läsa citatet högt, oavsett stund eller pågående samtal. Det känns som ett sändebud, likt en ängel, ger mig något fint jag måste tilldela min omgivning.

Bokstavligen; på detta, tillkom denna sagolika kopp. Skön att dricka ur måste jag poängtera, fylld med tepåsar. Jag tycker det är helt otroligt. Varenda present jag fått, har det funnits en tanke bakom. Jag kommer ihåg, för kanske något år sedan, när jag fyllde sisådär 17 och det man fick egentligen kunde ta raka vägen till soptunnan. Vad betyder det?

Ja, jag vill i alla fall påstå att det som vid min tjugoåriga födelsedag låg bakom alla snören och papper, säger väldigt mycket om vem jag är, tillskillnad från när jag var yngre. Nej jag påstår inte att mina vänner inte hade smak och stil. Jag menar att min personlighet förmodligen inte gick att sätta fingret på, vilket sannolikt ledde till att man snarare köpte något av artighet än personlighet, så att säga.

Gillar

Kommentarer