LOVE YOURSELF

Jag har precis skapat en ny kategori som heter Love Yourself vilket jag vill börja skapa mer material för. Jag älskar detta. Igår publicerade jag ett samarbete på instagram tillsammans med Madlady, som handlade om att hylla sig själv. Vi är så SÅ duktiga på att berätta för andra hur fantastiska de är, vilken magi de sprider och hur vackra de är. Men vi själva då?

Du är den ända personen du alltid har vid din sida, och som kommer att stå där till döden. Varför jobba för att vara allas bästa vän utom din? Att jobba för att vara omtyckt av alla förutom du. Jag ser detta tusen gånger om. Att tycka det är sjääälvklart att hinna träffa en vän man inte sett på ett tag, för att den FÖRVÄNTAR sig det, medan man absolut inte har tid att återhämta sig, vila eller göra det man hela tiden säger att man behöver. Ska vi inte acceptera vår inres förväntan i åtminstone, s a m m a grad?

Att få barn är inget kriterium för alla (SÅKLART), men biologiskt tror jag människan är skapad föra att växa, lära, utveckla, kunna försörja sig själv, och tillslut sett skapa förutsättningar att kunna ge detta vidare. Jag säger ofta att det är vårt mest primära ansvar att ta hand om oss själva, men det är för att skapa förutsättningar att även kunna hjälpa andra.

Jag tycker det är en viktig tanke. Att vara sin egna bästa vän gör en inte mer egoistisk, tvärt om, vi får ett större hjärta, ökad stabilitet och blir sundare. Vi vet vad som är värt att offra, vad som är värt att göra till en kamp.

LOVE U

Gillar

Kommentarer

randomelegans
randomelegans,
Det är så viktigt att älska sig själv, för set finns egentligen bara en enda person som inte kommer att lämna ens sida och det är en själv!! <3
nouw.com/randomelegans
greta
greta,
men EXAKT så!!! AMEN <3
nouw.com/greta