magi i luften

är något som vi alltid har. Vi måste bara välja att se den. Ni vet att livet är det ni uppfattar inom ert medvetande. Vi upplever SÅ olika liv beroende på hur vi funkar och ingen verklighet är mer sann än någon annan, det är vår hjärna som begränsar oss, och det är vi som styr hjärnan. Vi väljer med andra ord våran värld.

Ni vet också att vår hjärna bara är utvecklad för att förstå x antal dimensioner, betyder det att det inte finns fler? Antagligen har det funnits evolutionära fördelar att låta hjärnan utvecklas så långt den har kommit, någon stans stannar utvecklingen, där det inte gynnas tillräckligt mycket. Liksom en myra kan sannolikt inte förstå ett högre liv än sin myrstack. Vill vi däremot uppleva allt annat, då har vi vår energi. Den är stor, den är oändlig. Testa den. Jag har börjat uppleva så mycket mer än jag trodde var möjligt. Jag har flera kvällar på raken spenderat timmar i meditationer av olika slag. Allt ni vill uppnå finns det typ en meditation för på youtube.

Nej ni, nu har ni lite att tänka på. Jag dricker kaffe och måste hoppa upp ur mitt soffläge och fixa mig, julfrukost med Seezona står på intåg, sedan en jobbdag, och sedan ikväll är det julbord med Slash.ten som gäller.

Gillar