MAGICAL SIGN - nå dina drömmar - Law Of Attraction - (förklarar hur det funkar)

I detta blogginlägg vill jag prata om att välja ett tecken från universum, något som jag började fundera över för ett år sedan när jag läste ett inlägg på Josefin Dahlbergs blogg, sedan när jag har gått in mer och mer i dessa spirituella funderingar köpte jag Oh La moons Card Deck där jag ett påtagligt antal gånger fått kortet "choose your sign", för att sedan fundera lite till utan att välja något till 100%. Dessa tecken har i mitt huvud vuxit sig som symboler över tid och det är NU, i detta blogginlägg jag ska manifestera detta i universum. Innan jag förklarar vad mina tecken betyder så ska jag berätta vad du kan göra för att välja ditt tecken, samtidigt som jag ger mina svar. Okej förvirrande, häng med bara!

Skriv ner följande:

1. Bestäm dig för vad som är dina faktiska drömmar. För att hitta sanna drömmar rekommenderar jag att du också ställer dig frågan "VARFÖR?" några omgångar för att veta att du faktiskt når din sanna glädje. Ibland tror man att OM jag får xx, blir jag lycklig, och där kan man komma till insikt om att den verkliga drömmen är att uppleva lycka, och att det inte är säkert att det är just "xx" ger denna lycka. Hänger man upp sig på vad som faktiskt är vägen till vad man vill uppleva finns risken att man blir besviken då det kanske inte är den vägen man står inför, eller den vägen som tar dig till målet. Fokusera på vad du EGENTLIGEN vill ha när du väljer dina drömmar. Dvs inte vägen.

Mina drömmar:
❥Jag vill leva i en tillvaro där jag får styra min egen tid, och bestämma vart jag är, och att dessa val ska gå enligt vad jag brinner för. Jag vill leva i passion.
❥Jag vill se, uppleva och leva i vackra miljöer. Där jag står stadigt och lyckligt men också öppet och flexibelt.
❥Jag tror att jag har en övernaturlig förmåga att kommunicera med ovan, och detta vill jag hjälpa andra koppla till.
❥Jag vill låta folk leva i HELA kroppen och må bra.
❥Jag vill leva i villkorslös kärlek till mig själv och omvärlden.
❥Jag vill ha en familj och ge vidare ett magiskt liv med tillit och öppenhet.
❥Jag vill låta folk finna sina nycklar.

2. Nu ska du tänka ut vad. som krävs för att du ska nå dit. Här behöver man inte veta stegen, utan principen. När ni läser mina svar så förstår ni hur man kan tänka.

Mina svar på vad som krävs för mina drömmar:
Om jag läser punkt för punkt blir svaren detta.
❥ Låta min glädje styra. Göra det jag brinner för.
❥ Vara öppen för möjligheter och se de enkla vägarna.
❥ Meditera, reflektera och kommunicera ut.
❥ Lyssna till de som behöver hjälp och är mottagliga för att få hjälp.
❥ Inte sätta några villkor för mina känslor. Låta det som kommer bara komma.
❥ Oskyddat sex, HAHA skoja, nej men samma som ovan, låta det som kommer komma.
❥ Lära av mina erfarenheter, kämpa för att komma fram och aldrig ge upp för att sedan visa vägen.

Nu behöver jag bara leva enligt detta.

3. Dags att välja tecken. Jag tycker man ska välja något som faktiskt är en metafor för vägen till målet. Välj ditt tecken, slut ögonen och be universum (dig själv) låta dig se dessa när du rör dig i din önskade riktning.

Förklarning till detta som kan anser flummigt: Jag är ganska säker på att man väljer vad man ser och finner, att vi har oändligt många chanser runt oss, och att desto mer öppna ögon vi har, desto mer kommer vi att finna som vi VILL finna. Har du inte affirmerat drömmar som är dina VERKLIGA drömmar, kommer universum förmodligen inte visa dina tecken, aka du kommer inte hålla ögenen öppna för att det detta.

Här är mina tecken.

BERG

För att nå. toppen måste vi kämpa. Berg är en påminnelse för mig om kampen som krävs. Vill jag stå på toppen eller vill jag NÅ toppen? Är det VERKLIGEN mig dröm?

Det är skillnad på att vilja ha sprungit ett marathon (ego) eller att vilja bli maratonlöpare (lyckas med en utmaning = liknelse med självförverkligande). Jag tror starkt på att vi lyckas med det när vi väljer att ta resan.

Vi MÅSTE sitta x antal h på ett flygplan för att komma till slutdestinationen. Sätter oss vi inte på planet kommer vi inte till målet. Ett bergsuppkomst förklarar antingen att en tuff situation man kanske står i är en del av vår resa, ELLER så kan det vara en förklaring till att jag är påväg mot toppen.

VÅGOR
Nästa valda tecken är vågor. Ser jag vågor betyder som att jag ska flyta på vågen. En våg tar mig vidare till nästa punkt i min riktning. Ibland handlar det inte om att aktivt handla, utan det bästa i en stund kan vara att låta omständigheterna färda en vidare.

4. Dags att affirmera. Berätta för dig och universum att dina tecken är tecken på din rätta väg, och vad du programmerat i dem.

JAG: Här och nu manifesterar jag att att dessa symboler ska visas sig för mig, för att ge mig de budskap och den förståelse jag behöver för att nå mina drömmar.

KÄRLEK TILL ER <3

Ps. Detta är attraktionslagen. Det handlar om oss, och hur vi förhåller oss till vad som finns runt oss.

Gillar