Magin i universum och att sätta mål

God morgon måndag!

Wow det är något magiskt som händer. 100% magiskt. Jag vet inte vad men det ger mig tårar i ögonen. Bloggen stigen som bara den. Jag förstår ingenting, men tack, så himla mycket <3

Jag hade hade en absolut magisk dag igår på Djurgården och plåtade, filmade i idyllen. Kvällen var absolut sagolik och det känns nästan som en kram från universum, efter att jag upplevt att under så många år blivit prövad. Jag är liksom inne i något av min livs bästa tid och jag förstår också hu mycket tacksamhet jag i det bör ägna tuffa stunder. Plötsligt är det som att allt släpper, och jag känner mig som ett mid resterande energier ute i världen. Vi är ett, med olika kroppar och olika hjärnor.

På något vis ör det sjukt vilken fart många delar av livet har tagit wow. För hur viktigt det än är att inte leva bakom ett filter, så är det lika viktigt att glädjas pt sina medgångar. Det ska vara kul att det går bra, stanna upp och njut - glid.

En ny vecka, och jag har nya små mål att färdas via.

Nu försöker jag inte bara sätta nya random mål varje vecka, utan jag försöker ta nya steg och utveckla mina olika mål. Sedan sparar jag dem under min highlight ”goals” och då är tanken att man ska kunna snabbt klicka sig fram och se hur målen växer. Smart va?

Mål ska vara enkelt. Är målen enkla lär vi oss att vi mår våra mål, och vi kan höja ribban! Jag har precis börjar - men det är kul att se vart det bär!

Sätt gärna mål med mig varje måndag, då lägger jag ut ett tomt mål-ark på instagram - sno annars det jag har här OCH tagga mig!

Gillar