Målen för 2022

Nu, nu NU är stunden här då jag känner mig mer än redo att skriva och hänga lite här igen. It's time for an update så att säga! Jag sitter nyligen hemkommen från läkaren i vardagsrummet bredvid vår nya tavla och lyssnar på klassisk disney-musik typ. Beauty and the beast- orkester och sånt. Ni kanske undrar om kaffet. SÅKLART, är även det med. Nya Mateus muggen bär det. Den fina vita bubbliga.

Läkaren då, det är inte så blodigt som det låter. Men något jag inte delat på bloggen så mycket är min hypokondri, som i vårt moderna samhälle kallas hälsoångest. Vi behöver inte göra det så långrandigt, men jag är helt enkelt rädd för att få en sjukdom eller att hjärtat ska sluta slå, att jag inte ska kunna andas, samtidigt som jag är rädd för att någon ska upptäcka att jag är sjuk och ge mig ett dödsbesked. Det vill jag inte ha. Så jag jag övar lite på att gå till läkaren kan man säga, vilket leder oss in på vad detta inlägg ska handla om, som inte är hälsoångest: utan våra mål för 2022. För ja, mitt mål är faktiskt att mer rationellt kunna hantera mina rädslor. Men det är ju inte mitt enda mål, utan detta år är the year, känner jag, jag är så peppad och är höjden av stolt att jag redan nu faceat en rädsla! Så vad är målen då?
• Uppenbara målet om att våga gå till läkaren och hantera mina rädslor rationellt.
• Springa halvmarathon! Sen kanske ett helt 2023!
• Åka till Paris med Gurra
• Se norrsken
• Lära mig surfa
• Göra min grej all the way! (betyder i praktiken att man väljer efter sitt eget hjärta och inte väger in så mycket tankar om andras åsikter)
• Köpa diverse nice grejer, som några Josef frank kuddar, en lägenhet, göra sängen/sovrummet till en fluffy cloudy dream
• Meditera minst 1 gång i veckan!

Lite soft smått och gott! På mitt egna dokument har jag delat in det i Materiellt, personlig utveckling, upplevelser och livsmål. Rekommenderar att skriva ihop lite fokuspunkter för året som kan få vara med i bakhuvudet när man sedan fattar kommande beslut.

Gillar