Mål/planering 2020

Nu ni kommer ett roligt inlägg. Mål har vi ofta inom olika kategorier, eller så bygger dem på varandra. Såhär har i alla fall jag delat upp mina mål, och roligast av allt är att jag fixat en Pinterest som ni hittar HÄR, där jag fyller på med inspiration, och med största sannolikhet kommer addera kategorier för mina mål.


Första delen om mina mål handlar om att meditera, vara i kontakt med mitt inre. Jag tror 100% att vi styr våra liv och därför är min nr 1 priority att skapa att jag möter omnvärlden med öppna ögon och ser det jag behöver och vill se, för att nå dit jag vill. JAg tror att det finns oändligt många möjligheter och att ett av våra större "problem" är att vi inte ser öppna dörrar för att vi r inne på en helt annan väg.

Som jag skrev i mitt förra inlägg så har jag valt mycket utifrån rädsla, och nu tänker jag välja utifrån kärlek för att skapa det jag vill ha i mitt liv. Väljer vi kärlek får vi kärlek. Kärlek är alltså inte avgränsat till en kärleksrelation, utan är applicerbart på ALLT.

Sedan har jag väldigt konkreta mål, och det handlar om att bygga upp Greta's World som varumärke.

+ att bli klar med min hälsocoach-utbildning och låta detta bli en del av mitt varumärke.

Sedan har jag lite "verktygs-mål" - dvs mål i att införskaffa saker jag anser jag behöver eller tror jag kommer behöva. Där tänker jag mig en bra dator, och en iPhone 11 pro/pro max. Vill använda kameran på iPhonen och har redan kollat upp vad mitt byte kostar osv, lär göra detta i början av sommaren.

Sedan vet jag lite lösa planer kring platser för året.
Okej bild 1, kan jag knappt kommentera, helt sjukt löst so far, men finns fortfarande på kartan och lägger därför in den här. Berättar om det blir aktuellt.
Sedan i början av sommaren ska jag i alla fall till Tomsø och det ska bli MAGISKT! SÅÅÅ TAGGAD
Bild 3 är från lägenheten i Spanien där jag självklart vill försöka vara i år.
Slutligen har vi Singapore. Brorsan ska plugga där och tänker kanske åka och säga hej i slutet.

Har jag mål om att skapa pengar som inte är beroende av min närvaro. Tänket göra ett helt inlägg om detta! Vad tror vi?

PUSS

Gillar

Kommentarer