Måltavlan på väggen

Visade ju några sneaks från denna tavla, och här kommer mer ifall att någon skulle vara intresserad av att göra en liknande. Köpte så gott som allt material på panduro, där har de jättebra hårdare kartongpapper man kan använda som bas. Tanken är att jag ska fylla på denna med tidens gång, om jag vill.

Visst ÄR den mysig.? Stjärnor och glimrande saker är ju min grej. Vet inte vad grejen är, men något i mig mår bra av att se vissa saker. Ni ser ju exempelvis färgen på min vägg, att den är blå, och likaså blir jag alltid rysligt glad av att vakna upp till detta blåa. Jag fylls av en harmonisk känsla.

Sedan om man får vara LITE negativ, för som Ellen har lärt mig så har vi 80% negativa tankar, de har varit en överlevnadsmekanism som evolutionärt sett hängt med oss. Men okej, 10e dagen som sjuk. eller sjuk och sjuk men har bajsont på ena sidan av halsen, upp mot örat, och speciellt om jag sovit med öppen mun vilket jag gör när jag under natten blir helt täppt i näsan. Lever fortfarande med nässprayen som min absolut bästa vän. Fan vilken långdragen förkylning. Är även lite härligt röd i ena ögat. Nej jag dör inte men där ÄR sjukt onajs att inte vara sig själv till fullo i form av en satans förkylning. Är det inte bättre imorgon går jag till läkaren. Vill undvika antibiotika in i det sista, så ger mig själv idag också att HOPPAS och tro på att det försvinner.

Gillar

Kommentarer