Måndag och 112 671 steg senare och tips för att hitta your inner child

Godmorgon måndag! I veckan sommar avslutad, eller för att vara korrekt; från söndag tom söndag, har jag haft en "steg challange" på min instagram, dvs utgörandes av 8 dagar som gick ut på att gå 100 000 steg, själv gled jag i mål på 112 671 steg vilket gav ett snitt på 14 084 steg om dagen - sjukt bra utmaning för att få upp rörelsen i dessa coronatider.


Har ni hängt med på detta på instagram? Liksom följer ni som läser min blogg min instagram? Har typ ännu inte förstått om de som läser denna blogg är samma, eller personer som mer gillar att läsa bloggar osv??

Mötte upp Anisa igår som bor i krokarna och körde sista racet prominix. Fy vad trevligt, vi gjorde alltid detta förut och detta ska vi helt enkelt bli bättre på nu när man inte kan hänga på på många andra sätt. Fyfan vad kul vi hade, som alltid när vi traskar runt. För er som inte vet Anisa är så har vi gått i samma skola sen lågstadiet, både grundskola och gymnasium dvs, sen började modella med Elite som agentur - nu Select om ni inte vet vilka Elite är, och sedan började båda jobba på Hollister, wow jag har nästan glömt hur mycket gemensamma platser vi haft haha. Underbar prinsessa <3

Sen vill jag ge ett annat tips lite out of no where; men det handlar om självkänsla, självkritik och självkärlek. Många gånger har jag sagt att det bästa sättet att komma i balans med detta, är att titta på ett foto på sig själv som 10 åring och prata med den tjejen, som fortfarande är du, och ta med detta in i ditt liv och prata med dig själv på samma fina sätt.


Ett annat sätt attt nå precis samma resultat, är att komma i kontakt med upplevelser från förr, smaker är en stark koppling, ni vet när man får nostalgi, då minns hjärnan precis en bra stund.

När kag var liten åt vi ALLTID, när farfar hämtade oss från skolan antingen plättar, eller pasta med köttbuller och stekta morotsslantar. Jag brukade till och med öppnade dörren med att berätta för farfar om vi hade morötter hemma eller ej. Sedan river man över ost, ingen fancy parmesanost utan vanliga osen man har i hemmet.

So I did igår. La till lite andra grönsaker, halvt ok, men hade börjat fixa med grönsakerna innan jag kom på rätten och därför fick det bli så. Tycker det även är sjukt kul att man kan göra dåtidens snabbmat GANSKA bra. Har här röd linspasta, köttbullar, brukar ha eko hemma men nu minns jag inte vilka det var, har haft flera paket haha. Man kan ju dessutom rulla några egna, och sedan osötad ketchup så då mest består av typ tomatpuré, ättika och salt. Alltså BAM.

Dock blir jag lite gasig av linspasta osv hahah, så det är ingen dejtmat utan man kan ju i annat läge köra typ färskpasta, eller majspasta för lite softa alternativ.


PUSSSSSS ÄLKAR ER <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer