Måndag och ny vecka - att disponera energin rätt för att nå dina drömmar

Och jag känner bara ÄNTLIGEN haha. Långhelg i all ära, men det finns en charm med att ge järnet och ha ett fokus på produktivitet. Dessutom nu när jag ENDAST jobbar med mitt företag, så är det motiverande att lägga planer för att klättra fort och lägga in en extra växel.

Det är mycket med Covid-19 jag insett skapat en magi i mitt liv.
Såhär; låt säga att vi har en viss mängd energi om dagen. Om jag förbrukar denna energi på saker som inte leder till mina drömmar så spelar det ingen roll hur mycket jag brinner för denna blogg och mitt kreativa inre, mitt behov är då återhämtning och inte produktion.

Detta är en plats där jag stått länge, och detta är vart jag tror de flesta hamnar. Man tänker hela tiden att ens "side hussle" bara bör ha kommit liiiite längre innan man börjar fokusera ENBART på den. Vilket är klokt på många sätt - man vill ju inte hamna i en ekonomisk kris. MEN för mig har detta bromsat mitt eget driv och förbrukat min energi.

Som sagt, man vill ju inte hamna i ekonomiskt kris, men har man ingen backup så får man en mycket starkare drivkraft att lösa det, och om detta fokuseras rätt kan vi sätta lika med att dina drömmar därmed har samma anledning att gå i uppfyllelse.

Det som nu har hänt är att jag måste disponera hur jag fokuserar 100% av min egen energi och valet är mitt i att lägga den på vad jag tror är bäst och smartast. Dvs, jag lägger den på mina drömmar, OCH dessutom har jag en lägre energiförbrukning då min kropp och själ trivs så bra i att färdas längs denna väg. Jag kan alltså komma längre på att ge mindre, än inom något jag inte riktigt trivs med. FÖRSTÅR NI?

DETTA ÄR VIKTIGT ALLTSÅ! Jobbar du på UTAN att närma dig dina drömmar fokuserar du din energi fel. Att närma sig dock behöver inte gå fort, men framåt.

Gillar