Marbella-rekommendationer

Hej babes. Nu har jag börjat samla på mig en liten lista av the places to go to om ni kommer hit! Så vi river igång med detsamma. Dis is pt 1.

Brödernas MArbella

Då börjar vi väl med brödernas, som min pojkvän så tjusigt visade på i förra inlägget. Sinnessjuka sötpotatispommes, goda pommes och jättegoda burgare. Nästa gång ska jag ta en med kött på. Tog en med halloumi nu, så känner inte att min bedömning är helt representativ då jag inte ätit själva burgaren. (Jo jag smakade Gurras, men gissa vad: Han väljer den med tryffel på.... Ej fyfan det tycker jag smakar prutt. Kände dock att kvalitén var god.) Men Brödernas är bra. Dit me er.

Dezentral

Mitt favvoställe all times. Nu har vi bara varit där en gång sen vi kom, då vi fikade, men de har annars även GRYMMA sallader. Ah de är så goda. Här har vi varsin ginger latter (yes en ingefärsshot i latten du hörde rätt). Sedan en morotskaka att dela på, och en väldigt myntig juice. Alltså myna, äpple, ish.

LOS NARANJOS GOLFCLUBB

Gå hit fast du inte spelar golf, beställ en latte med vaniljglass i. (islatte, det glömde vi att säga så vi höll på smälta bort). Eller ännu bättre, du kanske spelar golf. AHA, varför sitter du hemma då? Upp med dig.

SCANDI SUPERMARKET

Okej, FYI, dyrt som fan. Köp inget du kan köpa på Mercadonan här. En rekommenadation i sig. Annars vill jag shoutouta Scandi Supermarket som tar in allt vi svenskar behhäver. Filmjölk, bergott, lösgodis, findus fiskgratäng. Osv.

Celicioso Marrbella

Fraamförallt vill jag lyfta deras cupcakes. (GF för er som undrar, har jag för mig haha). Annars var denna bruna chokladiga raw food kaka god. Sen en ismatcha på deee så lever livet loppan. Aj men gå dit och beställ en cupcake.

MASALA

För den som vill ha god eller extremt stark mat. Man måste alltså inte ta båda på samma gång. Det finns goda som inte är starka. (Handi är då ett bra alternativ), sen finns det starka som.... ja de är goda.. men extremt starka. Phal. Ta den. Det gjorde vi. Kan säga en hemlighet. Det sved som in i helskotta dagen efter när det kom ut. Började nästan gråta. Säg inte till någon. Det är lite genant, men vafan det var ju inte mitt fel liksom.

Det var la det för denna gången. PUwzz.

Gillar