Mat från helgen - ute och hemma

Har ni käkat något trevligt i helgen? Jag tycker egentligen det är perfekt att äta ena kvällen ute och andra kvällen hemma, precis som denna helg.

I fredags var jag på Vinbaren, även känd som Combo. Har ni varit där? Det brukar vara fullsmockat, men har man tur så får man rummet längst in, det är SÅ mysigt. De har sjukt trevlig mat, desto finaste viner och är väldigt opretentiösa, det gillar jag. Ni hittar Combo vid Odenplan.

Personligen åt jag chevresallad, lite risotto och lite boeuf bourguignon. Sjukt gott var allt.

Såhär ser det ut då. Sen flög det in en liten chokladtårta till efterrätt, vart fotona på den tog vägen får vi fråga gud.

Sen kom vi till igår. Jag och Hanna har en sjukt trevlig rutin att ofta handla och laga middag tillsammans. Igår var vi hos mig.

Jo vars, en annan har sålt sitt matbord lite spontant under veckan så det blev en vardagsrumsmiddag, tycker nästan mer om det. Så mysigt. <3

Och maten, den blev SÅ BRA!? Listen up homeboys:

Citronstekt torsk & ägg med blomkåls & purjolöksblandning, stekt i kantarellfond, vinäger, olivolja serverad med kokt potatis och en tahinisås a la Moi på tahini, citron, salt och dadelsirap. BAM.

Jajajaja, klart det ska va lite efterrätt också, el bananas med el mörk choklad i ugn som gav lika mycket njutning upplevelseässigt som smakmässigt. Rekommenderar, titta min story - där har vi halva njutningen.

Idag blir det väl till att fortsätta med ostiga riskakor och morötter.

LOLS.

PUSS

Gillar