MAT MAT MAT

Hur god mat? Exakt såhär brukar mina och Gurkans måltider se ut, och vill tipsa om att våga laga utan att rätten heter något. Här har vi en fisk, en kyckling och en vegetarisk rätt. Alla har varit ett ihopsläng av vad som finns i kylskåpet typ.

Fiskrätten och den översta bilden: Lax stekt i olivolja, smör (när den nästan var klar), kryddad med salt, sesam, och Wasabi-krydda + pressad citron. Tillsammans med en sallad på mango, avokado, gurka, basilika, chili, lime, olivolja och salt + en buffelost mozzarella, skivad gul tomat, balsamvinäger, olivolja, salt och peppar.

Kycklingrätten som är längst ned till vänster:
Kycklinglårfilé marinerad i kinesisk soja, olivolja, vitlök, pressad citron, och salt. Tillsammans med sallad på gurka, tomat och gröna blad, med balsamvinäger, olivolja och salt, och ugnsrostad blomkål och morot i olivolja och åter igen, salt. Sås på gräddfil, majonäs, lime, chili, salt och vitlök.

Vegetariska rätten nere till höger:
Biffar på riven zucchini, ägg, parmesanost, keso, salt stekta i olivolja. Kokt broccoli. Smashed potatoes med olivolja, parmesanost, hackade saltade cashewnötter. Perfekt sätt att ta tillvara på överblivna kokta potatisar.

Hoppas ni fick lite inspiration <3
Alla är supergoda kan jag i alla fall lova!

Gillar