Meditation för att bli hypnotiserad och lämna kroppen och dela energin med universum

Okej, så jag babblar ju en HEL DEL om meditation, och ni kanske undrar VAD man då ska göra? Jag har en standard jag brukar göra, som verkligen får en avslappnad, men NU, fick jag skickad en fullkomligt magisk till mig.

Man guidas steg för steg genom hypnos genom delta och alfa, olika hjärnstadium som man passerar när man somnar, men här ska man hålla sig vaken. Lyckas man hålla sig vaken när man olika platser där information ligger lagrad vilka många gånger är svar vi söker.

Känslan är precis samma som när man somnar. Du vet när du sakta bara faller in i sömn, den känslan, men att du faktiskt håller dig vaken. I det vakna tillståndet kan du observera detta. Man släpper det medvetna, liksom det upplever man till och med som heelt irrelevant, liksom inget att ens fokusera på, för att sedan nå sitt högre medvetande. För mig kom det illusioner av olika bilder som jag inte riktigt kunde sätta fingret på, dessutom vibrerade min mobil ca 10 gånger under meditationen som såklart blev ett moment som distraherade lite, vilket jag nu ändå upplever som WOW, att jag ändå kom så djupt. Men jag ska testa igen. När jag var som längst bort och djupast upplevde jag en helt otroligt stark energi som rörde sig i min kropp. Alltså det kändes som en orgasm fast ikke sexuell. Som en otroligt stark energi bara, men detta förklarar det bäst.

Hur som helst säger jag bara TESTA, du kommer inte ångra dig. Detta ger så mycket mer lycka än alla dopaminkickar du kan söka. Du vet det inte än, för du har inte testat, men TESTA. Det är helt otroligt. Hade detta gått att röka som gräs är det detta folk hade gjort. Det är en helt magisk upplevelse.


SÄG TILL BÄS DU TESTAT.
DU HITTAR MEDITATIONEN HÄR.

Gillar