Middag för 4 dagar ish

Detta inlägg vill jag inte tillägna något annat än gårdagens middag, som var så att säga, STOR!? Pappa har fyllt år, och gårdagskvällen till ära hade vi bokat in oss på Greco, en nyöppnad hemmagjord pasta- restaurang, med lite vänner.

Här har vi gänget, ett bra jäkla gäng!

När vi bara hade fått in förrätt, till att vara mozzarella och tomater, så hade jag ingen aning om hur brutal och delvänlig middag detta skulle bli, så där uteblev fotot, men så fort första efterföljande rätten kom in, som jag trodde skulle fylla en hand, så insåg jag att middagen skulle bli sjuk. På menyn stod alltså Caprese, 3 pastor, en köttbit och Tiramisu.

Först pastan! Sjukt god tryffelpasta, den fick jag enkelt ner.

Sen när nästa pasta alltså består av större andel smält parmesan och jag tagit två tuggor, känner jag hur jag plötsligt blir så sjukt mätt. Och med tanke på att jag inte ville lämna följande tallrikar helt orörda fick jag börja käka ganska försiktigt. Sjukt god men helt galet mättande.

Tredje pastan! Ingen femma, väldigt tunn pasta som säkert därför väldigt enkelt blev överkokt, eller ja, denna var lite överkokt i alla fall, vilket jag är gaaalet kinkig på. Den ska vara chewiiiig.

SEN, kom köttet. HELT SJUK MENY! Tiramisun delade jag med mamma på, vilket LÄTT var den godaste tiramisun jag ätit. MEn hurni, ä detta inte en gelt galen meny. Alla som åt upp sina tallrikar ligger halvt avdäckade idag. Sjukt trevlig middag var det i alla fall! Älskar galna matupplevelser! Puss <3

  • MAT

Gillar

Kommentarer