Midsommar som inte är som midsommar men 100% magisk

Eller inte som midsommar, vad betyder det? Jag dansade inte till små grodorna, jag åt inte jordgubbstårta, men jag hade en fantastisk dag med min familj i den svenska naturen, här i Ottsjö där solen 21 timmar om dygnet, och hur mycker midsommar är det inte över det?

Jag tycker det är viktigt att förmedla att man inte MÅSTE fira midsommar på ett visst sätt. Man måste inte fylla ut en etikett av ett exakt firande. Man får göra som man vill. Det som midsommar är, är den längsta dagen på hela sommaren och det borde vara fantastiskt med eller utan planer. Med eller utan resa. Med eller utan alkohol, med andra eller själv. Vi alla har skapats av olika tilllvaro. Vi alla funkar olika. Men oavsett läge finns det inget som är rätt eller fel.

Vi hade några år som små när vi brukade fira midsommar enligt svensk tradition, men sedan dess har alltid mina föräldrars semester sammanfallit med denna tid, och därför har vi i princip alla resterande år varit utomlands och med andra ord inte friat så mycket midsommar.

I år såg midsommaren i alla fall ut såhär;

Vi inledde med att ta oss till Vålådalen, där vi skulle vandra.

Det är där magisk vackra miljöer och ja, finaste av Sverige.

Liksom vad är detta?

Efter vår vandringstur på ca 4 timmar, åkte vi och år våfflor med några kompisar.

Jag och min bror Ludde.

Våfflorna åt vi vid ristafallen, och det måste varit det sjukaste jag sett. Kolla regnbågen också.

Alltså min pappa är så gullig, han blv svnnervös när jag stod här, och trodde jag skulle ramla i, kunde komma väldig blåst.

Kvällen avslutade vi med röding, sedan gick jag ut och plockade 7 olika blommor som jag sov på haha, och drack lite nyponsoppa.

Vet ni, nu ska vi rida islandshäs! OMG!

  • LIVET

Gillar

Kommentarer