Min drömoas + spännande planer för dagen

Godmorgon! En tidig morgon idag, 05.50 gick jag upp. Jar inte gått upp SÅ tidigt på sista tiden då jag över kroppen att vakna utan alarm, och är kroppen van att sova tills ljudet kommer tror jag att kroppen tenderar lyssna mer på yttre attribut, än inåt i kroppen, för att avgöra när det är läge. Cirkadianska cykeln ni vet ;).

Och jag har gått från att vakna runt 08.30 av mig själv, till en period av 07-07.30, och igår faktiskt 06.30 AV MIG SJÄLV. NÄ det är ändå bra!!!

Idag ska jag göra något himla kul. SOM NI VET, har jag blivit ambassadör för pureness - och idag plåta för dem. Jen, som jag hittils träffat är verkligen fantastisk, så det ska bli så himla kul! Vi ska plåta i Delight Studios, så jag ska ta lite BTS bilder och visa sen.

Detta är min lilla drömoas. Badbryggan. Magin, ner ju hur det spirar? Vad som faktiskt är speciellt med denna plats är att stranden sluttar väldigt skarpt utåt, och om man går ut via stranden behöver man bara ta några steg innan man kan ta börja simma.

För att komma till bryggan behöver man gå väldigt brant nedåt som man ser liiite på på höger bild här under, och jag tycker det är intressant hur denna plats innehåller så mycket höjd och så mycket djup. Jag tror jag hört att det är 7 meter djupt men det han ju vara helt fel.

BÄSTA jag vet. LOVE u! <3

  • LIVET

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
OMG att detta är dröm förstår jag verkligen!! Jisses 😍
nouw.com/emmaengstrom
greta
greta,
jaa så så härligt!!!! <333
nouw.com/greta