Min morgonrutin

Godmorgon <3 Jag jobbar starkt för att hålla mig till mina tidigare mornar, men nu när jag varit sjuk försöker jag bara sova ut. Men, sedan hösten började jag få in att gå upp riktigt tidigt, testade lite vid 5, ibland 4.30, ibland 6, och ibland fick jag kompensera med kl 10. Hur som helst är det viktigt för mig att få en bra dos sömn, även om jag för ett år sedan kunde sova hur många timmar som helst och ändå känna mig utslagen. Desto snabbare jag faller in i djupsömn desto mindre tro jag att jag behöver sova, men landar ändå på en lagom mängd mellan 7-8 h. I morgonrutinen jag byggt upp h ar jag i alla fall kommit till insikt om att 06.00 är en BRA tid.

Häng med, såhär ser min nuvarande morgontutin ut.

06.00 - jag vaknar, tänder smålampor och ljus och hoppar in i mjukiskläder.

06.05 Det första jag gör är att sätta mig på min yogamatta för att dra ett kort som jag kan bära med mig. Imorse fick jag detta <3

06.15 Sedan är det raka vägen in till köket, till kaffemaskinen, till where the magic happens. En tidig morgon + kaffe = KRE A TIVI TET!

Här påbörjar jag ett race om cirka 2-3 h där jag bloggar, svarar på mail, och gör det som ligger som en everyday thing. Här händer det mycket, lovar att jag får gjort minst lika mycket som på dagen mellan typ 11 och 5.

Brukar även sitta och planera så att jag upplever att allt är på plats inför dagen och veckan.

Sedan när klockan är 08-00- 09.00 ungefär så drar jag antingen iväg och tränar, eller så äter jag frukost, eller så går jag ut på en promenad. Jag försöker hålla ett relativt långt mellanrum mellan det sista jag äter på kvällen och det första jag äter på morgonen. Nu under en period har jag inte ätit förena ca 11-1, men det varierat och key är att lyssna på kroppen. Jag går aldrig till något jobb eller liknande utan att käka, utan det är mer när jag sitter hemma.

Jag upplever att denna rutin har hjälpt mitt liv så mycket. Det är enkelt och innehåller inte 100 steg av 920 övningar utan är liksom straight on att starta kreativiteten. Det är ändå syftet för mig att gå upp tidigt, att jobba tider jag känner att jag har ett flow och få mycket gjort.

Sätt till om ni testar!


LOVE U

Gillar

Kommentarer