Min nya shoppingdeal + Arket dreams + Dagens planer + Intervju om tidigare ätstörning

-innehåller reklamlänkar-

HÄR - HÄR - HÄR (online exclusive)

Hej älsklingar!
Godmorgon, en ganska fullspäckad dag står på schemat vilken ser ut som följer;

07.10
..ska jag sitta och mysa här i mina myskläder framför nyhetsmorgon, med.mitt.kaffe, med.tända.ljus, prata med er och kolla drömma min vidare i detta collaget jag håller på gör. Kommer till dessa tankar.

09.00
Dags för ett gympass med Gurkan, som Ludde kallar honom.

10.30
Hem för dusch, svida om och käka lite.

12.00
Zoom med min grupp inför vår seminarie i skolan

14.00
Till Matilda för att se om jag kanske är klar med tandställningen idag

15.00
Ska jag göra något skoj, ska träffa Louise på Ksting och ha en intervju om min ätstörning jag hade förut. Kommer meer om detta, men tycker det är snyggt av av de som jobbar inom modellbranchen att stötta dessa frågor, då det tidigare hyschats så mycket.

Sen får vi se hur lång tid detta tar, men skulle gissa att jag antingen kommer spana i butiker, eller efterfölja detta med plugg, fram tills middag.

HUR SER ERAN DAG UT?

Så på tal om att spana kläder - för ett tag sedan rensade jag garderoben, och insåg HUR mycket FÖR mycket kläder jag har, som jag inte ens gillar. Jag är en typisk sådan som fallit för budget för att jag vill ha nya tillskott, vilka sedan får dålig kvalitet. Därför har jag gjort en deal med mig själv, vilken är att inte handla på en enda vanlig budgetkedja (H&M, Gina Tricot, BikBok,...) på minst en månad, för att börja omvandla garderoben till en plats med kvalitativa, fina plagg. Kort och gott ska jag börja satsa på kvalitet före kvantitet, och i detta har jag börjat drömma mig in i Arkets värld. Sjukt fina, kvalitétskläder till ett rimligt pris. Nu njuter vi lite!

HÄR (Kommer en ascool i rosa också) - HÄR - HÄR

HÄR (vill ha i håret som en påskkärring, så fint) - HÄR - HÄR

  • TIPS

Gillar

Kommentarer