Min transformation - verktyg och bilder

Minns ni förut, när jag var så stressad? Alltså jag vet att jag babblat om detta många gånger, men det känslan, den tiden, är det värsta och svåraste jag någonsin gått igenom. Jag har aldrig varit så mycket i känslan av att vilja vakna upp i ett nytt liv, någonsin, som då. Och nu har jag kämpat mig till ett nytt liv. Till en ny sinnesro. Till en ny vardag. Till många av mina mål.

Under tiden jag började jobba med mig själv, träffade jag en kille som sa till mig att jag MÅSTE börja läsa. Jag MÅSTE börja utbilda mig i detta, istället för att bara leva på, och styras av mitt förflutna. Jag gjorde som han sa, jag började lyssna på ljudböcker och transformationen blev ett faktum, då jag började omprogrammera mig med hjälp av allt jag lärde mig.

Jag har rekommenderat vissa böcker X antal gånger, men jag har en känsla av att dessa hos många fortfarande är olästa??

Nu har jag frågat Nextory om jag kan ge er 30 dagars gratis lyssningstid, och de har sagt ja till detta. (så detta blir ju då ett samarbete) men vill egentligen bara förmedla detta som ett verktyg till er då det förändrat mitt liv, vilket jag verkligen menar.

Vänster är jag under min tuffaste period, ni SER hur uppsvälld jag var. SÅ mycket kostisolpåslag hela tiden. Så ont i magen. Så mycket ångest. Så mycket stress. Höger är ca 2 veckor sen. Fortfarande on my journey, men fan många steg jag tagit. Och då är det så att den största förändringen inleddes med dessa böcker. Så för att detta ska bli enkelt för er har ni alltså 30 dagar GRATIS på Nextory med koden GRETA30 eller så klickar ni bara HÄR så står koden inskriven!

The subtle art of not giving a f*ck, och böcker generellt av Joe Dispenza var mina nyckar! Joe har blivit lite av min idol. Och nu vängar dessa att läsa!

Gör mig och dig denna tjänst att klicka HÄR och ge detta åtminstone 30 dagar. 30 dagar är gratis. Det är ingen bindningstid. Du kan BARA växa av detta.

Gillar

Kommentarer