MIna kristaller

Hej mina älsklingar. För en gångs skull tänkte jag prata lite om kristaller och stenar.

Så dessa är ju sjukligt vackra historier skapade i naturen, vilket man kanske inte behöver forskning för att veta, men det i sig tycker jag är väldigt coolt. Sedan säga olika kristaller ha olika egenskaper och oavsett vad som stämmer, kan man använda detta som placebo. Detta är nog mina nuvarande favoriter av de jag äger, och ajg tänkte först gå igenom vad dessa strå för.


Ametist - dvs den lila stenen har jag fått av min mormor och morfar från att morfar jobbade i en gruva i Tanzania. Den ska framförallt hjälpa till att reducera stress. Sedan har den starka och renande vibrationer och hjälper vid healing. Den jobbar med vårat kronchakra.

Azurit
- det är den blåa, vilken har kallats stenen från himlen. Den köpte jag på en gata jag bodde på i Paris. Den är så jäkla magsik tycker jag. Den ska väcka det fördolda i ens medvetande. Den ska hjälpa oss lyssna inåt och få kontakt med vår andliga vägvisare, jag skulle säga vårat innersta jag. Läste ni min blogg då? Jag tycker ändå d et är FÖR coolt att jag valde att köpa den, då det egentligen var då jag började öppna upp mig för annat en det endimensionella som hade styrt min hjärna. Den jobbar med hals och panna. Hals för sanning och panna för tredje ögat.

Rosenkvarts
- är den rosa. Denna har jag köpt hos Oh la moon. Älskar dem. Denna skapar kärlek till vårt inre, och ger därmed VILLKORSLÖS kärlek, älskar det. Hjälper till med försoning och förlåtelse. Och även om vi nu pratar om kärleken till oss själva, är jag övertygad om att ökad självkärlek hjälper än att skapa glädje och kärlek för andra och annat. Denna jobbar med flera chakran, bland annat hjärtchakrat.

Aventurin
- är den gröna. Också köpt hos Oh la moon. Den står för överflöd, kreativitet och framgång. Grön är ju en färg som är kopplad till tillväxt. Älskar denna! Också kopplad till hjärtchakrat.

Celestin
-från oh la moon. Ska ge lugn och harmoni. Handlar om lycka, men mer att gå från något "sämre" till något "bättre". Kopplad till halschakrat. Halsen är kopplad till sanning och att börja prata sanning för sig själv och andra är en förutsättning för att låta saker rätas ut.Så vad säger vi om detta. Jo, om man kopplar ihop en tanke med något, kommer hjärnan mycket mer fokusera dit när du ser objektet. Varje gång jag ser aventurinen tänker jag på hur saker ska gå bra, vilken kreativitet jag upplever. Liksom hur det än är är det fin påminnelser. Ser det lite som samma funktion som att visualisera. Sedan tycker jag då personligen att det är fantastiskt hur något så galet vackert skapats, och att man precis som av vattnet, solen, träden blir påverkad av dessa stenar. Varför inte?VAD TROR NI?
L O V E U

Gillar

Kommentarer

feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Tycker kristaller är så jäkla intressant, beställde precis mina två första. En azurit och en pendel med moss agat tror jag att det hette 😊
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
MENS ÅÅÅÅÅ KUL!!!! Älskar azuriten! Vart har du köpt den? Eller menar du ametist? Moss agat är jag såååå sugen på! <3 Snälle ge en update på om pendeln funkar också!
nouw.com/greta
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Beställde både azuriten och pendeln med mossagat från Andekvarts. <3 Ska helt klart berätta för dig om pendeln fungerar, är så jäkla taggad på att prova den! <3
nouw.com/feliciaidachristina