Mindset och verkyg för att bli bästa versionen av dig själv

Jag tror att vi alla vill vill bli bästa versionen av oss själva, och starka själar har nog insett att detta är en svår matematisk formel att lösa, då detta har samma utkant som universum. Det finns ingen limit för hur bra vi kan vara. Vi kan bara bli bättre. Detta behöver absolut inte grundas i missnöje, utan förhoppningsvis i glädje och vilja till utveckling.

★För att det ska bli en förändring måste du göra en förändring. Att gå kvar i samma hjulspår kommer inte leda dig framåt, det kommer upprätthålla där du står

★Våga ifrågasätt vad du gör. Vad gör du enbart för att det är en rutin eller en vana, och tar denna vana dig dit du vill? Det är SVÅRT att ändra vanor, dessa är så vi är lärda, men man KAN ändra om. Att födas och växa upp innebär programmering - vi blir en funktion som förhåller oss som vi är lärda, det är ditt ansvar att välja om du vill upprätthålla detta eller om det begränsar dig.

★Det är små beslut som gör stora skillnader. Vi tar beslut som skapar vår vardag hela tiden, och då menar jag heal tiden. Vilken tid går du upp? Vad gör du då? Vad har du för inställning på jobbet? Hur behandlar du ALLT som du passerar. Du slussas efter varje action vidare. Allt sker i små steg. Fokusera på dina värderingar, prioriteringar och fatta de små och många beslut som bygger det liv du vill leva.

★ Det är insikten om att vi inte kan nå toppen, och acceptansen kring att vi vet så jäkla lite som får oss vilja gå längre. I en oändlighet är det SJUKT att tro att man vet mycket.

★ DU måste INGENTING. DU VILL jobba FÖR at få pengar. Du VILL träna för att bli vältränad. Du tar DINA beslut.

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
❤️❤️❤️❤️❤️
nouw.com/ineees