Missoni L O V E

Byxor: Missoni


Jag bokstavligen älskar dessa byxor. Så avslappnade men ändå uppklädda, och kanske det skönaste jag burit. Jag matchar de gärna till en stilren skjorta för att balansera det lite. Najs. 

Senaste dygnet är spenderat med Ellen. Tiden har agnats år studier, följt av promenad, middag, Idol och slutligen PH. Imorse blev det en tidig frukost innan hon skulle iväg för att jobba. Jag passade på att köra en PW med Reinfeldt i öronen vandrandes i morgonljuset. Jag stannats till på bryggan, liksom igår, och yogade med det glimmande vattnet till utsikt. Njutbart. Promenader måste jag ändå våga påstå är min favoritform av träning. Jag brukar ofta lyssna på en podcast och har några som min bokare tipsade mig om när jag berättade om mitt pluggande, varav en jag måste delge den som villl inspireras. Nu vill jag inget annat än att utnyttja varenda minut av dagen för att bli smartare, och optimera mina förutsättningar. Nej det är inte press, det är pepp, vilket däremellan avskiljs med en hårfin gräns. 

Hur som är podcasten denna. Sommar i P1 med Katarina Gospic. Redan vid 29 års ålder har hon hunnit etablera titlar som hjärnforskare, företagare, författare och pilot. 

En teaser: "Ingen skulle anlita en självlärd läkare som inte vet var hjärtat sitter men att fatta beslut utan att veta hur hjärnan fungerar är tydligen okej. Är det inte konstigt att de flesta utav oss har bättre koll på hur vår smartphone fungerar än på vår egen hjärna?"

Lyssna och återkom.

Gillar

Kommentarer