Mitt års händelser i bilder - min resa från zero to hero 13 tips

God dag vänner, hur mår ni?

Nu har vi 2019 som börjar närma sig sitt slut och jag tänkte köra året i bilder. Som sagt har detta varit året jag gått gå från zero to hero. Jag har jobbar med att bygga upp min grund och det känns bokstavligen som jag väntar på att ta steget ut för att flyga.

Hela inägget kommer vara fyllt av tips baserade på vad jag gjort för att hitta MIG!

Under början av året så hade jag allt framför mig. Allt jobb. Jag hade precis satt upp som mål att jag bara ville bli bästa bästa versionen av mig själv där jag mår bra, är glad, stark och hälsosam. Jag visste att jag var lost, och behövde en omstart.

Jag hade saktat ner allt, gått från att jobba ca 200% + plugg, till att jobba i butik ca 3 dagar i veckan och plugga på olika fik. Jag behövde detta. Annars hade jag inte orkat så det är något av det klokaste jag har gjort. Under denna period försökte även en väldigt nära vän till mig ta livet av sig, och utöver att det är något av det mest fruktansvärda som skett, så började jag förstå vad ångest är, vad den kan göra och hur viktig den är att ta på ALLVAR. Vi pratade ändlöst många timmar i telefon, jag läste böcker och gjorde de läxor jag upplevde att världen gav mig. Skriva var en av dem.

Tips 1:
Skriv, skriv skriv, om allt annat än dig. Det ger ett mer nyanserat perpektiv på världen och hjälper oss bli mindre egocentriska.
Tips 2:
Läs You are the placebo och The subtle art of not giving a fuck.

Paris är en av mina favoritplatser i världen, jag blir så lycklig i själen när jag är där, samtidigt som jag skapat en hel del inre komplikationer där, så att åka dit, uppleva frihet och möta rädslor i Februari förnyade mig. Under dagarna där mådda jag lika bra som jag gör nu igen.

Tips 3:
Möt dina rädslor
Tips 4: Res till en plats där du kan vara öppen och inte redan har inpräntade vanor och lär om.

I Paris köpte jag min första kristall, en Azurit, som hjälpte mig få upp ögenen the spirit så att säga. Detta är en symbol för magin mellan oss, universum och naturen, och att det är det som finns innerst inne som spelar roll. Sedan gjorde jag även en bra måltavla. Läs om hur man tänker på tipsen. Detta var sätt för mig att förstå vad jag ville på riktigt.

Tips 5:
Köp en kristall exempelvis, som du kan använda som påminnelse eller för dess innebörd. Jag tycker Oh la moon har jättefina och bra kristaller.
Tips 6:
Gör en måltalva där dina verkliga mål kommer till synes. Alltså grunden till målet. Att du vill uppleva kärlek, inte att du vill ha en viss person. Du vill ju hjälpa dig, inte begränsa dig till en enda möjlig väg.

Det blev vår, det blev sommar. Jag började må succesivt bättre i mig. Var på våren med om ett heartbreak och hade en instabil April, men klarade det med. Han hade gett mig så många bra verktyg och jag trodde nog att jag behövde honom, men märkte att det faktiskt klarade mig toppen ändå.

Jag körde även på med tester till min ADHD utredning under denna period och har på så vis också fått gå i genom mycket om hur jag tänker, agerar osv. Detta här är på valborg, och jag hade haft tester hela dagen Jag var helt färdig i huvudet, men så värt.

Tips 7: Ta och sök den hjälp som finns <3

Våren blev sommar och jag spenderade en stor del i Spanien vilket också gav mi nya insikter. Jag vill lära mig surfa, det vet ni. Ska försöka ha detta som mål. Spanien där vi bor är en plats är jag kan släppa allt som händer och jag VET att det är ett givet rehab för mig att komma dit.

Sommaren närmade sig sitt slut och ja åkte till Gotland. Vad jag hittills inser har varit höjdpunkter för mig är vackra, rofyllda miljöer. Dessa hjälper en så.

Tips 8:
Gör det trivsamt runt dig

Sedan i slutet av sommaren började jag jobba med Raw Clarity. Wow, hur träffande var det inte mitt års mål om att må bra, och då faktiskt får jobba med livscocher. Mitt mindset påverkades snabbt i en väldigt skön riktning. Dessutom är detta ett stort steg i mina drömmars riktning. Det är detta jag är bra på.

Tips 9:
Var öppen för råd
Tips 10:
Gör det som går i riktning med dina drömmar

I början av hösten var jag sedan med om årets andra heart break, vet att jag skrev några rader här på bloggen då. Som tur var mötte jag Jimmy på morgonen, och jag är nästan ÖVERTYGAD om att det hade varit en process jag hade låtit ta 100 gånger längre tid utan de tankar Jimmy gav mig.

Heartbreak är något de flesta är med om, och jäkligt tufft. I dessa tider var jag ute och gick med denna goa hund, Julle, som var den absolut bästa vännen man kunde önska sig då <3

Tips 11: Var med djur <3

Jag fyllde 24 och gjorde 2 sycken tatueringar. Hela min födelsedag planerade jag nytt från hur den brukar se ut<3
Vi är med andra ord inne på 30e oktober nu.

Tips 12: Våga göra om och nytt

Sen hurrni, i början på November fick jag min ADHD-medicin och då har det gått undan. För det första har detta skapat möjlighet för mig att jobba mer, så till vänster är jag på ideal. Sedan har jag vara varit allmänt glad och peppad. Event och så har har jag också sprungit runt på. Har haft en MASSA långvarig stabil energi.

Gick sedan plaza kvinnas visning <3

och hela vägen till nutid, 24e december och julafton. Här har vi lilla Gretchen, starkare än på LÄNGE! FAN vad jag är taggad på 2020.

TIPS 13: VAR BARA DU <3

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Så bra inlägg, som alltid❤️
nouw.com/ineees
greta
greta,
Alltås hur fint är det inte med ord som dessa <3
nouw.com/greta
feliciaidachristina
feliciaidachristina,
Bästa bästa bästa <3 Skitbra inlägg, känner mig peppad <3
nouw.com/feliciaidachristina
greta
greta,
Blir så himla glad <3 Verkligen på riktigt <3
nouw.com/greta