Mitt första boende vs mitt nuvarande boende

Mitt första boende

Mitt nuvarande boende

Jag kan inte rå för att älska jämföra allt. Jag tror jag gillar processer och utveckling. Jag hittade på min hårddisk lite bilder från min förra lägenhet när jag bodde i på Gärdet, och tyckte att satan vilken kul idé att ställa till med en liten jämförelse. Så första primära skillnaden är ju platsen, då var det Gärdet som gällde och jag tycker faktiskt det ÄR lite coolt att jag bott i stan haha. Verkligen något värt att uppleva. Nu bor jag utanför stan.

När jag flyttade in på Gärdet så skedde det väldigt plötsligt och det var en helt sjuk möjlighet för mig som inte visste hur kan skulle kunna lösa en bostad. Jag hade mest varit ute och rest, så när min kompis slängde in denna idé vid hennes resa, så ba wow, ill do it. Jag tyckte ju liksom att lägenheten var SÅ mysig när hon bodde där, hon hade verkligen förmåga att få till mysfaktor 924037901. Sen flyttar jag in och köper ca 0 nya grejer, dvs jag flyttar bara mitt rum från mina pärons hus till Gärdet, och det är där vi har STORA missen.

Att göra det FINT i sin personliga definition, göra en liten nystart och köpa nya grejer är SÅ värt. Det ska bli SÅ spännande att se nästa lägenhet/bostad/ efter detta. Man kan sälja och köpa nytt begagnat. Poängen är att man har vanor och beteenden kopplade till omgivning, och för att något ska bli bättre måste man göra förnämlig. Det man redan älskar eller som är bra är lätt att applicera även i nya miljöer.

Allt sker i en händelseprocess och man måste acceptera den. Man måste ta stegen på väg till målet. Jag tror jag gör jämförelse för att stämma av tendensen; vart stod jag då, vart har jag kommit, hur lång tid tog det vart vill jag? Vart kan jag potentiellt stå om 5 år?

Där kan man se en överblick. Samma som när jag kollar in bloggstatistik här, då zoomar jag ut kurvan ordentligt för att se den översiktliga trenden, för att inte hänga upp mig på om det går ner över en dag.

Vi är alla på väg. Det är bara att jobba på framåt och uppåt. Vi når nya mål varje dag, och även om vi tror och väntar på ett slutmål så kommer det aldrig komma. Eller det vore ju sorgligt att en dag sluta sträva framåt. Livet pågår tills vi dör liksom. Man måste lär slig älska resan och processen som det innebär.

LOVEU

Gillar

Kommentarer