Mitt småbarnshem, häng på mälarpaviljongen och

Igår var en riktigt bra kväll måste jag säga, vilken ägde rum på Kungsholmen. Det är inte som oftast jag kommer till Norr Mälarstrand men denna gång gjorde jag det och därför var jag faktiskt tvungen att fota detta hus, för här bodde jag när jag var liten. Fönstret där på sidan på bottenvåning.

Hur som helst var ju inte destinationen mitt småbarnshem utan mälarpaviljongen, där jag runt kl 20.00 mötte Josephine och hennes kille Jonathan, som faktiskt fyllde år - stooort grattis till honom, sådan sjuk ära att få hänga med på denna kväll. Och VARFÖR har jag inte varit på mälarpaviljongen förut!? SÅ mysigt.

Det var lite dricka, dexter och häng.

Mina vänner här är inte lika bildglada så vi får nöja oss med dessa på mig.

Vi satt där till stängning, vilket jag TYP tror är 22? Efter detta drog vi till Trattorian. Jag hade käkat resterna från min vodkapasta och en kycklingfilé precis innan men kunde INTE motstå pizzan så jag och Josephine delade på en Cotto-pizza, dvs den nedan och Jonathan gick in för en tryffelpasta. Jag smakade där och kan FORTFARANDE INTE bestämma om jag gillar smaken av tryffel eller inte? Typ inte haha? Smakar det inte lite prutt typ?

Idag ska jag preppa inför en NY VECKA imorgon, och sedan får ni ett inlägg om hur jag kan preppar inför en ny vecka för att vara förberedd!

ÄLSKAR nya veckor! Går alltid in med inställningen att NU JÄVLAR haha!

Gillar

Kommentarer