Modellivet del 3 - fortsättningen

"Varje var en kamp mellan självrespekt, bekräftelse och falska drömmar. Att leva på gnistan av att vara någon, och att tappa allt vad som kallas identitet för att kunna upprätthålla detta, för att få underhålla drömmen om att låta detta blossa, och för att må bra i stunden. Att inte låta ångestens martyr ta över.

Hur kunde jag tro att det var min dröm att leva i en tillvaro med konstant ångest? Var trodde jag den mirakulösa vändningen skulle ske? Jag grät exakt varje dag och spenderade många timmar i telefon en av mina bästa vänner. Mina rumskompisar var svåra, och då är jag inte en person som generellt har problem med människor. Men det var många hårda ord.

Redan första dagen jag anlände till lägenheten blev det påtagligt. Lägenheten hade 3 sovrum. 1 kingsize sovrum med dubbelsäng. Där sov bästisparet, sedan fanns det två till sovrum. Ett litet med en våningssäng, och ett stort med en dubbelsäng och en våningsäng, balkong och öppen spis. Jag hade sovit i detta sovrum en omgång i Paris tidigare. I vardera sovrum sov en modell. Jag gick mot det större, knackade på dörren och möts av ett kritiskt ansikte. Jag hälsar och säger att jag bara tänkte lämna väskan i rummet, hon tittar på mig som om jag vore tappad. ”no, no, no, if you are moving in, i’m moving out”, och det hela slutade med att jag sov i överslafen i det mindre sovrummet."

Gillar

Kommentarer